picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creatorsJoin Picky Plus ➕

Skin Concern

R

runisa

Oily/Resilient

dot195 Views

Komedo dan kulit bertekstur

Cara ngilangin komedo di bawah bibir dan sekitar hidup pakek produk apa ya kak?? soalnya aku pakek beberapa produk ga ngeruh sama sekali malah tambah komedo nya apalagi ditambah jerawat sering muncul
carousel
upvote

45

comment

15

15 Comments

ciciii user profile picture

ciciii

Oily/Sensitive

pake AHA BHA sih pastinyaaa
upvote

5

comment

0

R

runisa

Oily/Resilient

kek apa produk nya ntr tak cari juga karena kurang tau kek beginian
upvote

5

comment

0

salasiahmaya user profile picture

salasiahmaya

Oily/Resilient

kalo aku eksfoliasi kulit pakenya some by mi clay mask, abib heartleaf pad, be the skin bha+ toner
Heartleaf Spot Pad Calming Touch

Abib
Heartleaf Spot Pad Calming Touch

star rating

4.7

(413)

favorite

387

Super Matcha Pore Clean Clay Mask

Some By Mi
Super Matcha Pore Clean Clay Mask

star rating

4.6

(296)

favorite

1502

BHA+ Pore Zero Toner

be the skin
BHA+ Pore Zero Toner

star rating

4.4

(235)

favorite

72

upvote

4

comment

0

MiftahRachma user profile picture

MiftahRachma

Oily/Sensitive

Cobain pakek aha bha dan snail kak
upvote

3

comment

0

Sriwijaya123 user profile picture

Sriwijaya123

Oily/Sensitive

aku pakai snail kmren ilang. komedo ilang bintik2 putih di muka ilang. pas snail nya abis. ee tumbuh lagi 😂
upvote

1

comment

0

Michico user profile picture

Michico

Oily/Sensitive

pake ini baru sekali pakai langsung halus apalagi komedo ku termasuk yg gede gede, nah pake ini komedo jadi lebih calm
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

The Ordinary
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

star rating

4.4

(1781)

favorite

4327

upvote

3

comment

0

Yuyunchan user profile picture

Yuyunchan

Oily/Resilient

exfoliate pakek aha bha coba deh
upvote

1

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x VT | Reedle Shot 100 & PDRN Hydrogel Mask event

Picky x VT | Reedle Shot 100 & PDRN Hydrogel Mask

Audience

All Users

Deadline

August 9th

picky coins500
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!