10% Niacinamide + Moisture Sabi Beet Serum

10% Niacinamide + Moisture Sabi Beet Serum

Somethinc

Rating

Review based on Picky mobile app user feedback

1

0

2

0

3

4

4

9

5

60

Has these attributes

For those of you who have list of preferences that may matter to you for practical or moral reasons.

alcohol-free, paraben-free, silicone-free, sulfate-free, allergen-free, fragrance-free, pregnancy-friendly, oil-free

Skin type match

Number of good or bad ingredients for each skin type. Join Picky by downloading our mobile app to find out which skin type you have and products that matches your needs!

Has these functions

Our scientific approach to identifying products that carry ingredients with extra functions.

Reviews

Product review imageProduct review imageProduct review imageProduct review imageProduct review imageProduct review imageProduct review imageProduct review image
Niacinaemide
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

I love the scent on this one, it's not partically perfumery but this is has a better scent than the old somethinc niacinamide without Sabi White. The applicator comes with cute little pipet which picks up the serum slightly. I noticed,after using this for a week (twice, day and night), I could see my skin becomes brighter. I'm hoping more and looking forward to see how this serum would work. This serum contains 10% niacinamide with Sabi white as main ingredients. Ingredients list (stated by Somethinc Official): 72,5% centella asiatica water Sabi white (pharmaceutical grade) 10% niacinamide Hydrolyzed algae extract Anthemis nobilis extract Beet extract Caffeine Tocopherol For those who don't know: Sabi white (0.25%) is 8x effective concentration of hydroquinone (4%) 100x more effective than licorice Somethinc has small size (5ml), medium size (20ml), and big size (40ml) Look how my skin brighten after using this for a week, I have acne scar because of the skin picking but after using somethinc sabi white, the acne scar is brighten ✨

bad

If you are not used to 10% niacinamide (which is strong percentage and can be irritating) I suggest you to try the 5% niacinamide + sabi white first to see how it works on your skin. If you are not allergic or used to higher percentage niacinamide, go for this because this is value for money. Side note: The bottle could break somehow, so be careful placing this above your table. But if you order somethinc, you'd get a lot of bubble wrap so your order would be in good condition.

Product review imageProduct review imageProduct review imageProduct review image
snthys
Dry/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

The apple of my eye! Looooove this so much! With the upgraded ingredients which is 10% niacinamide + sabi beet, it lightens my skin faster, the PIE on my skin’s gone & the PIH on my skin also gone slowly (it took 2-3 weeks I used only in a day). Somethinc 10% Niacinamide sabi beet is my holygrail!❤️

bad

Nothing bad about the product.

Product review image
sweetie
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

I love this product n my skin be more better from redness, scars n acnes 🥰🥰🥰🥰

bad

Nothing 😘😘😘😘😘😘

Product review imageProduct review image
faza
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

This is my first niacinamide product. I didn't expect that it will work in my skin But, after 3 days using this product I feel my skin brighter than before, the day when I have my pimples in my face I use this at night and viola, the pimples are gone in the morning. I really love this product after that I decide to buy the big one 🌼

bad

This product contain niacinamide 10% which is only expert should use that, but I want a give a try. That works so well in my skin. But, when my skin in a pretty dry condition, it gives tingling sensation in my skin. But I still can handle that

Product review image
narlin
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

One of my HG! 🥰 before this serum, tried out the niacinamide + moisture beet serum from Somethinc, but i prefer this 10% niacinamide + moisture sabi beet serum! Love the result where my hyperpigmentation reduced faster & calming my redness! Still using this & waiting for the further result!

bad

Not really a fan of the texture!

Product review image
orine
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

Kalo udh biasa pake niacinamide, produk ini bakal jadi favorit sihh. Super mencerahkan dan auto glowing

bad

Pipetnyaa karena dari kacaa jadi kalo jatoh langsung pecahh huhu

Product review image
niarizky
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

i love so much this product

bad

terlalu kental saja teksturenya

awit
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

Love this product.. Melembabkan sekaligus mencerahkan.. Teksturnya agak kental, to gak lengket dikulit aku. Baru 10 hari aku cobain, wajah terlihat lebih cerah dan bekas jerawat memudar

bad

produk ini gak berpengaruh buruk dikulit ku

Product review image
Fildzavr
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

SUKAAAA BANGEEEETTTT!! sebelumnya udh pake yg niacinamide biasa 3 botol dan bagus bgt buat bekas jerawat. Terus coba pake yg baru ini yg 10% + sabi beet tambah nampool bgt, 1 botol aja udh berasa bgt ada perubahannyaaa, ini lagi pake botol keduaaa, semoga bekas jerawatku hempas semuaaa. luvvvvv🥰🥰

bad

ga adaaaaa, cinta bgt sm produk iniio

faiarastina
Dry/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

Semenjak covid jadi harus banget pake masker tiap hari kan, nah semenjak itu kulitku jd sensitive dan gampang muncul jerawat, yg tadinya kalo jerawatan pas mau dtg bulan aja. Sempet stress sih krn kalo udh muncul jerawat yg 1 blm hilang bekasnya udh muncul yg baru. Sudah coba product ini dari bulan januari 2021, ga expected hasil yg gmn2 sih awalnya, tp ternyata 😍😍😍 jatuh cinta sm somethinc #bucinsomethicgariskeras

bad

Bisa ga buat ukuran lebih besar?? Too small, kalo udah tau khasiatnya ky begini rasanya pgn templokin terus2an

Product review imageProduct review image
Migitaga
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

Kulit saya termasuk golongan yang rewel banget dan cuma cocok sama produk luar yang mahal. Ga bisa dan ga pernah cocok pake produk lokal karena selalu bruntusan, melepuh, gatal2 atau jerawatan. Karena harga produk luar yang mahal itu akhirnya ngga lanjutin pake skincare lagi. Sampai akhirnya nemu Somethinc dan bener2 takjub banget ngerasain produk lokal sebagus ini dengan harga yang sangat terjangkau. Cuma dalam waktu 3 hari kulit saya mulai terlihat perubahannya. Skin tone dan tekstur juga semakin membaik setelah pemakaian 3 bulan. Produk ini akan saya selalu saya repurchase.

bad

Kekurangannya cuma di pipet botol yang agak susah dipencet kalo serum hampir habis.

Product review imageProduct review image
NandaAulia
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

SOO AMAZING! Sejak Somethinc launch Niacinamide Moisture Beet Serum, uda cocok bangett, dan sekarang lagi pake yang Sabi Beet ini, langsung cocok dongg! Uda sekitar 1 bulan pake yg 40ml awett banget dan kelihatan parah cerah dan memperbaiki tekstur kulit jadi lebih plumpy dan enak banget pokonya. I feel bad whom missing this one! Pokonya kalau soal quality gausah ditanya lah produk somethinc cocok mantulity semua di kulitkuu! Sampe tua bakal pake ni serum kayanya ❤️ 🏹 Thank you Somethinc for always thoughtful when it comes to launching your products, whether about the packaging, formula, price & quality. So worth it! ✨

bad

I JUST CAN T SAY ANYTHING BAD ABOUT THIS PRODUCT, REALLY! 🦋

Product review image
gheafn
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

Setelah menggunakan si sabi beet ini sekitar satu bulan lebih, kerasa banget muka jadi lebih cerah dan haluuss. Cukup melembabkan. I will repurches sih. Luv it banget

bad

Teksturnya lebih kental daripada niacinamide yg biasa

Product review image
Awallfa
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

Bbagus bgt buat nyerahin

bad

Tidak adaa yg buruk dari somethinc

ggnta
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

My soulmate bgt, ga ngerti lg super duper keren. Skrg kegiatan terfavorite adalah nongkrong dpn kaca all the time, betah bgt liat muka sndiri dari bangun tdr ampe tdr lg. I luuvvv youuuu somethincc

bad

Seriously disclaimer nya cm 1,, menyebabkan posesif akut ati2 aja dehh hahahhaa.. Skali nyoba pasti ketagihan hasilnyaaaa

lyzaystk
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

I think my acne scare is better using this

bad

I dont find it on this product

apr99
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

GAK PERNAH KECEWA SAMA NIACINAMIDE NYA SOMETHINC 🤍🤍🤍 yang niacinamide + beet aja udah oke banget apa lagi seri yang baru di tambah sabi white 🥰 omg ini bener bener serum yang teksturnya menurut aku pass banget lembab gak lebay tapi bener bener bikin kulit kerasa enteng banget PLUS CERAH WOI! Karena yang lama niacinamide nya 10% aku putuskan coba sabi white 10% dan yang sabi white bukan pake water doang tapi centella water bener bener calm makanya bisa kerasa enteng🤍. BTW INI GAK CUMAN BUAT WAJAH TAPI BISA BUAT KETI, LEHER, LUTUS, SIKU, BAHKAN BEKAS LUKA 😌 nggak tau di aku yang paling kerasa di wajar, keti makin cerah, bekas luka di tangan ku agak memudar. Udah deh bucin banget sama niacinamide nya somethinc 😩🤍🤍🤍

bad

Gak paham lagi belum nemu sisi buruknya sih di kulit ku. Mungkin saran aja buat somethinc kedepannya semua produknya di tulis PAOnya 🤍

Product review image
elvautami
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating empty star
March, 2021
good

So far so good...my skin brighten than before

bad

Take time for the product to work on my skin but you guys must try

Product review image
sandaprl
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

I have a breakout in the forehead area, and when I used this product for 2 weeks. OMG, I was very moved, the breakout on my forehead decreased. my facial skin without problems is more plumpy.

bad

ITS kind make my skin more oily i guess. BUT, I STILL LOVE how this product make my breakout gone and slow down bright

jamesjames
Dry/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

My skin type is quite sensitive in the form of redness and acne. Besides, it's also facing premature ageing like hyperpigmentation, fine lines, wrinkles, and losing its elasticity. Curiously, I bought 10% Niacinamide + Moisture Sabi Beet Max Brightening Serum to treat my acne, hyperpigmentation and repair my skin barrier. Surprisingly it even did more on my skin :D Besides diffuse the redness, acne, and pores on my skin, it also reduces inflammation and lightening the dark spots/hyperpigmentation. At the same time, it moisturising and smoothing my skin. I guess because it also contains 72,5 % Centella Asiatica and Allantoin. Since it also contains Niacinamide (duh!) and Beet Extract, it improves my skin barrier and set Antioxidant on it. It protects my skin from the UV by reducing the damage, such as fine line and wrinkles on my face. Then I don't have any more hyperpigmentation to come that caused by the UV exposure while applying this serum and SPF. I believe this 10% Niacinamide + Moisture Sabi Beet Max Brightening Serum will benefit all skin types. Moreover, it keeps pH 6, which means it has the same pH as our skin acidity level. The texture feels light on my face, I can mix it with other serums and it is fragrance free! Well, I hope others can experience the joy I felt while using this product and having fun with the skincare.

bad

So far I haven't felt any shortage of this serum. However i do recommend to still layer your usual moisturizer after this serum.

Product review imageProduct review imageProduct review image
terbultipker
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating empty star
March, 2021
good

this product was on my wishlist and i should tell you how much im not regretting to put this serum on my wishlist. this serum hydrates my skin and leave that ‘plump sensation’ even thought niacinimide takes long time to be considered effective

bad

my first impression toward this product is that i didn’t expect the texture to be thick since i prefer more watery textured serum, but overall this serum is worth to try

Mariyo
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

this product really goes well on my skin!! been using the former one dan aku juga cocok sekali, so excited buat cobaik versi terbaru +sabi beet ini dan bener dong, cocok bgt! aku cobain yg 10%, tekstur produknya kental tapi mudah nyerap ke kulit, baunya ga macem macem, dan yang paling penting kerjanya poll. bantu bgt mudarin acne scars dan nyerahin wajah. di kulit aku yg oily, dia ga bikin tambah minyakan, juga ga memicu timbulnya hal negatif lain. packagingnya ucul, safe juga karena pake kaca tebel, plus higenis karena ada pipetnya buat ngambil produk. bekas jerawat aku memang belum bersih semua, tapi somethinc bener bener ngebantu 🥺 definitely gonna repurchase this holy grail <3

bad

sejauh ini aku sangat cocok sama ini produk, jadi gada hal yg aku tidak suka dari dia hihi

Product review imageProduct review imageProduct review image
SilviSulistiana
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

Pengemasan Seperti kemasan serum-serum pada umumnya, packaging Somethinc Niaciamide + Moisture Sabi Beet Serum ini terbuat dari botol kaca bening tapi somethinc ini kaca nya tebel banget dan dilengkapi dengan pipet serumnya. Kemasan serum dari somethinc ini cukup transparant sehingga kalian bisa melihat jelas isi serum di dalam produk. Di bagian botol serum ini ada informasi tentang fungsi, cara pakai, ingredients, no bpom, halal, exp date, barcode, pabrik tempat pembuatan dan jumlah kandungan serum yaitu sebanyak 20 ml, pokonya standar bpom banget deh:) Kandungan Produk Centella Asiatica Water (72.5%), Niacinamide (10%), methylpropanediol, Betaine, water, 1,2-Hexanediol, glycerin, polysorbate20, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, polyglyceryl10 laurate, Tetrahydrocurcumin, butylene glycol, xanthan gum, ethylhexylglycerin, adenosine, Hydrolyzed Algae Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, allantoin, Caffeine, Tocopherol(Vit E). Klaim Serum ini cocok untuk permasalahan kulit seperti : ✨Kulit kusam ✨Hiperpigmentasi ✨Tekstur kulit kasar ✨Perbaiki barrier kulit ✨Melembabkan kulit ✨Bruntusan Tekstur, Warna dan Bau Serum dari Somethinc ini memiliki tekstur agak sedikit kental, meskipun agak kental tapi serum lumayan cepat meresap ke kulit. Serum ini juga berwarna putih seperti warna cairan serum pada umumnya. Untuk baunya sendiri, serum ini tidak memiliki aroma sama sekali karena tidak menggunakan fragrance. Cara Pakai Di kemasannya ditulis 5-10 tetes serum untuk seluruh wajah kemudian baurkan dan tepuk tepuk serum secara perlahan pada kulit yang sudah dibersihkan. Bisa digunakan pagi dan malam hari ya. Tapi aku pakenya sih cukup 5 tetes aja soalnya biar ngirit hehe:) Kesan Saya Ini pertama kalinya aku pake serum seumur hidup wkwk dan pilih untuk beli serum Somethinc ini karna penasaran banget liat review reviewnya di sosial media dan kandungannya yg bener bener bagus beda dari serum serum lainnya. Pake serum Somethinc Niaciamide + Moisture Sabi Beet ini baru sekitar dua mingguan lebih dan alhamdulillah nya cocok untuk kulit acne prone ini meskipun sempet purging di pemakaian ke dua hari timbul jerawat jerawat kecil sempet mikir kayanya gacocok nih dan sempet mau preloved untungnya gajadi wkwk, purging nya cuma sekitar tiga harian sih di aku soalnya hari ke lima pake serumnya jerawat yg di dagu udah hempas. Akhirnya aku lanjutin pake serum nya sampe sekarang dan alhamdulillah bersyukur banget bisa cocok sama serum ini kulit aku yang acne prone gampang berjerawat sekarang udah jarang banget muncul jerawat kayanya skin barrier ku mulai membaik yeyyy! aku yakin sih yang paling ngefek si serum Somethinc ini soalnya aku cuma pake fw serum sama sunscreen moisturizer nya udah abis belum beli lagi hehe, muka juga jadi cerahan banget kalo bangun tidur glowing tapi bukan minyak ya terus kulit juga jadi kenyel kaya jelly wkwk itu sih yang aku rasain selama dua minggu lebih pake serum ini kalo untuk bekas jerawat belum pudar maklum ya karna baru pake dua minggu semoga nanti bisa pudar bekas jerawat nya pake serum ini Aamiin! Fix CINTA PRODUK LOKAL SEPERTI SOMETHINC INI💕 Terimakasih banyak untuk owner yang udah ciptain produk sebagus ini! My Holy Grail😍

bad

Bad nya sih cuma harganya terlalu mahal untuk pengangguran seperti aku wkwkwk tapi gapapa tetep beli yang penting cocok!

Product review imageProduct review image
MiaGiantami
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

This serum suitable for all skin type,for me this is the best way for reduce oil,blackhead,whitehead,pimple,acne fast to recovery,fast brightening my face,and repair skin barrier. Tekturnya lebih kental dr serum niacinamide pertama,worth it bgt untuk menghabiskan 1 botol serum waktunya 1 bulan lebih krn aku pakenya malem aja sih 🤣 If you begin to try niacinamide,try with niacinamide low concentrate (5%).

bad

Pernah lupa pake di sekitar mata,dan alhasil mata aku alergi 🤣 Pengalaman aja sih,makanya knp serum ga boleh pake sekitar mata juga,krn untuk daerah sekitar mata udh ada game changer 💕

Product review imageProduct review image
dinar
Dry/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

I love this product and my skin be more better from redness, scars and acne. Sebelumnya pake yg 5% and so excited buat cobaik versi terbaru +sabi beet ini dan bener dong, cocok banget!! aku cobain yg 10%, tekstur produknya kental tapi mudah nyerap ke kulit, baunya ga aneh, dan yang paling penting kerjanya bagus optimal banget. bantu bgt mudarin acne scars dan nyerahin wajah. di kulit aku yg kering, dia bikin muka jdi glowing, juga ga memicu timbulnya hal negatif lain. packagingnya safe juga karena pake kaca tebel, plus higenis karena ada pipetnya buat ngambil produk. bekas jerawat aku memang belum bersih semua, tapi somethinc bener bener ngebantu memperbaiki masalah yg ada di muka ini.

bad

Ga ada kekurangan/kejelekan apapun pokonya cinta sekali produk ini ❤

Product review imageProduct review imageProduct review image
kiarafelisha
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

THIS IS MY HOLYGRAIL. I’ve been using this product since their early batch when theres only the small size one with their old packaging. And i’ve been loving it ever since. This one is the one that I always repruchase when I almost running out of it. I love this product because it works really well on my skin! It does the job based on what the product claim said, which is brightening. And also moisturizing. It smells like nothing so I really comfortable with it. When I try the 10% niacinamide sabi one, which is new, I absolutely love it too. It works wonder on my skin. This product really helps me through my breakout, it helps reducing my redness and disguise dark spots. I told my mom to use this product for her skin concern which is dark spots, and she loves it too. And i always share the serum half and half with her! This serum is really really recommended for you who wants to use niacinamide! You can try the 5% niacinamide first if you are a newbie to niacinamide!🥰

bad

This product sometimes clumps if I used it too much. And it takes a little longer to absorbs, but it’s not a big deal.

Product review imageProduct review imageProduct review image
jesicanovengel
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

It greats buat bantu menyamarkan noda di muka, bantu sedikit mencerahkan juga

bad

Efeknya baru keliatan emang harus dengan penggunaan rutin dan panjang.

Product review image
NadyaKurniaPutri
Dry/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

This product is a serum that instantly matches my skin type. At first use, this serum provides a brightening and moisturizing effect. After several months of use, this serum is able to moisturize my dry and sensitive skin, reduce dark spots, reduce acne on the face and make my face brighter. When the skin condition on my face improved, my friends asked me about the products I used and I suggested this serum to some of my friends. It turns out that they also get the same benefits that I got. Products from "Somethinc" make me fall in love again and again. I hope people can use this product and benefit from this product as much as me. + sorry my English is not very good, so I use a translator application.

bad

Nothing. I hope the products from "Somethinc" will be loved by many people even more.

Product review imageProduct review image
Jotan
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating empty starrating empty star
March, 2021
good

This serum helps to control sebum production on my skin.

bad

Nothing bad happen. But i think this not really help to reduce PIH.

Nurulfaizah
Dry/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

This is the first time I use a serum during a breakout. This serum really helps reduce redness, relieves acne and improves skin barrier, and moisturizes my face, I really like this serum 🤍🤍

bad

This product has no flaws, it only has to be used regularly to get maximum results

Product review imageProduct review image
ninanuraici
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

Recomended for brighten & strengthen skin barrier. After 3 weeks using this serum, my face feels so much better, more bright & more moisture if i use with hyaluronic acid. My skin thanks me for using this serum 💎😉 No longer having dull and tired face such a bless.

bad

Little bit thick on consistency

Product review image
Safia
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

This is my favourite skincare. Packaging is simple but elegant. Why? Cause this niacinamide can cause bright on my skin, control oil, and relax skin. Also, this product can't cause comedo. I like the texture cause not really sticky. After all, i think i will purchase this product again

bad

I don't really fell the bad things cause of this product

Product review image
robialdiansyah02
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

The best serum on my country ❤️❤️❤️❤️

bad

I think this serum can apply for all skin type

Product review image
nandiawidad
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

This serum is so d*mn GOOD! Been using this serum for over a month and what it did to my face is more than what I expected. I have a combination acne-probe skin and it is hard for me to find skincare that will not break me out after several time applications. At first I did not have a huge expectation for this serum bcs the result from my experience with niacinamide serum from other brands (korean mostly) almost negligible. BUT! I can see my skin texture smoother and the hiperpigmentation started to fade from the second week of me using this miracle serum. And now, my sister just told me that my face is glowing and brighter than last time we meet, which means last month. Definitely my Holy Grail Serum! Thank you for making this wonderful product! Love you Somethinc 💜

bad

Until now I have not find any negative effects of this serum on my skin. Only good things!

Product review image
Marnela
Dry/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

EXCELLENT and so Amazed me in my skin type is Dry/sensitive. I never found like this before. Actually, for first step i try Somethinc 5% Niacinamide + Moisture sabi beet serum and then i feel like must try level up to 10% Niacinamide + Moisture sabi beet max Brightening serum. You know what? After use this serum, I feel confidence without using makeup everyday to cover my face and go out. Thank you. Be You, Be Somethinc 💋

bad

i just gonna say, please dont Change to give the best.

nunungnk
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating empty starrating empty star
March, 2021
good

The texture is thick and clear, absorbs quickly into the skin, is not sticky, and is very comfortable layering with the moisturizer. The effect I felt the most was certainly brightening.

bad

I love the brightening effect but instead it makes me spotty. I think this purging, so i stopped using it and the pimples disappeared. after using it again, pimples came again. Maybe the precentage was too high for my skin.

Product review image
Andson
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

I've been using this product for about 2 weeks, and... It's so amazing😍 my acne scars (PIH) fade faster and it's actually faster to brighten my face. What I love more is the texture! although it looks thick, but it turns out to seep in my skin faster. The main focus is indeed brightening, but it doesn't aggravate acne (on my skin) i love this product so much♡

bad

So far, nothing bad has happened to my face😆

Product review imageProduct review imageProduct review image
pickyfita
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

Serum ter the best membuat jerawat jadi lebih kalem membuat cerah dan textur kulit jadi lebih bagus kenyal textur kental bening packaging bagus dan aplikatornya juga bagus cukup di tetesin kemudian di tap tap very recommended

bad

Tidak ada kekurangan

Product review image
djeedj
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

End of the year until the end of January I use niacinamide beet serum. The initial photo using the niacinamide beet serum is below. The serum ran out at the end of January. For more than one month using niacinamide beet serum, I felt that my acne was better controlled, even though the redness of the acne was still visible, this happened at the end of January. So the year-end photo from the end of January is not much different, the acne scars are still the same red, it's just that it better controls new pimples so they don't keep appearing. I feel there has been a change but it's a little bit :( maybe because I only use it for a month, right? January 20, 2021 is the launching of Sabi White, because before I felt it was compatible with niacinamide beet serum, I didn't hesitate to buy 10% niacinamide sabi white. I started using it early February, and yesssss you can see the change in my face now, my red pimple (pie) scars are really faded !!! although it has not completely disappeared, the progress is really fast compared to the previous serum niacinamide beet. I also feel my skintone is one level brighter🌝. At the beginning of using niacinamide Sabi White, acne appeared for ± 1 week in the area above the nose, in the middle of the lower part. But after that was done, there were no more problems or pimples. It looks like the niacinamide sabi beet serum is starting to work on my skin, and you can see the after photo below. Change that was seen once on my face. I really feel happy, and highly recommend this niacinamide sabi white product for you. If you feel sensitive skin, its okay you can use the 5% first, let me get to know your skin first, so there won't be a problem. But if previously it was compatible with a high percentage of niacinamide and you want to try the 10% niacinamide sabi white right away, then it's really okayyy. The important thing is that you know the needs of your skin. And this product is really my favorite serum. Until now it is still using and will continue to use it. Pray for my face getting better all. Good job somethinc 🌸🌸

bad

Because it's my favorite, it's like my soul mate. Everything I see about niacinamide sabi white is always good, and I haven't found anything bad about this niacinamide sabi white. All good😍😍

Product review imageProduct review imageProduct review image
dhindaelok
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
March, 2021
good

My holygrail! This serum helps to brighten my skin and get rid of my PIH. Also inprove my skin texture so much

bad

There's nothing bad for this product, in my opinion

Product review image
putrimarza
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating empty starrating empty star
March, 2021
good

Menurut ku ini serun yang bagus, gaada perubahan yang negatif, tapi juga gaada peningkatan gitu lo, jadi ya bagus, tapi gak bagus bagus kali gitu

bad

I think this product dont have bad thing on me

Product review image
sigontagantiskincare
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
April, 2021
good

Holy grail ku. Serum ini yang buat dark spot ku memudar. I love you somethinc

bad

Agak lengket aja sih.

Putrisari
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
April, 2021
good

Alasan aku suka sama serum niacinamide ini karena teksturnya yang ringan, setelah diaplikasikan kemuka juga bikin lembab dan yang paling aku suka adalah efek mencerahkannya yang beneran aku rasain! Yapz selama ini aku pakai serum niacinamide aku ga terlalu me notice perubahan cerahnya diwajah, mungkin berubah cuma ga terlalu kentara jadi aku ga terlalu ngeh. Tapi kali ini aku beneran ngerasain efek mencerahkannya, ah mungkin karena serum niacinamidenya somethinc ini ada tambahan sabi whitenya makannya efek mencerahkannya lebih ngaruh Ngomongin soal tekstur somethinc ini agak kental (water gel based) tapi gampang dikeluarin dan kalo dari luar kemasan botol kaca warnanya agak keruh, tapi sebenernya engga, karena pas dikelurin warna sebenernya adalah bening. Jadi..... ✅ Mencerahkan, Yes! ✅ Melembabkan, Yes! ✅ Menghaluskan, Yes! Kalo untuk perkara menghilangkan bekas jerawat atau lainnya aku kurang tau, tapi kalo nyari mencerahkan dan melembabkan ini recommended sih

bad

Sejauh ini ga ada sih

Product review imageProduct review imageProduct review image
SathyTika
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
April, 2021
good

I already try this product and give me good result . first time used, i combine it with retinol at night and voilaa i woke up and get gloww just dont wanna wash my facee and after 3 weeks i don’t have dullness skin anymore , get brightner than before

bad

I don’t know what to say , no bad for this product , even the packaging they have travel size 5ml plastic packaging so safe for travel

nikenutami
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
April, 2021
good

so love this product. bikin muka ku cerahaann, lembab jugaa dan bisa mudarin bekas jerawaattt!!!

bad

nothinggg at aall....

Product review image
mydayskin
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
April, 2021
good

Somethinc ini serum pertamaku dengan konsentrasi niacinamide yg tinggi (10%). Walaupun konsentrasinya tinggi, di aku ngga bikin breakout. Teksturnya gel bening yang menyerap dengan cepat. Aku pake yang 20ml, pemakaian 1 bulan lebih seminggu, dan dipakai rutin pagi dan malam. Yang aku rasain setelah habis 1 botol, bekas jerawatku lebih cepat pudar dan brighteningnya lumayan keliatan.

bad

Di aku serum ini berasa kurang lembab.

Product review image
Picky67555
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
April, 2021
good

Great serum with great quality !

bad

Love it so much how my skin feels after this serum !

Product review imageProduct review image
Swipefordeets
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating empty star
April, 2021
good

This is pretty great to brighten my skin. I use this for months and it has been a good experience. It reduces my dark spots, which is why I like it! Keep it in mind that you need consistency and patience. 🙈

bad

Umm... I didn’t find anything bad about this cute little one so far.

Product review image
DellaF
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
April, 2021
good

Berawal dari coba ukuran kecil banget 5ml akhirnya jatuh cinta bagus buat cerahin muka ku yg kusam, suka teksturenya bakal beli lagi

bad

Belum menemukan karena emang jatuh cinta sama produk ini

Product review image
dinadwiyana
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
April, 2021
good

serum ter the best yang pernah aku punya. dia beneran mencerahkan banget dan bikin tekstur kulit lebih bagus dibandingkan sebelumnya. emang the best deh

bad

Gak ada badnya sih,bagus banget

Product review imageProduct review image
Naitellacutie
Dry/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
April, 2021
good

Super fast brightening effects, even for my PIE and PIH that lasts for a year, they dissapear in just a month. It could calms my skin as well. I'm just too in love with this product.

bad

Not as moisturizing as the previous version but I didn't mind

Product review imageProduct review image
kalimah
Dry/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating empty star
April, 2021
good

this is good,i am using the serum for my acne,whitehead,and blackhead,really really good for my skin

bad

no too bad,really goo

Nuunii
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
April, 2021
good

Muantap djiwaa wes ini.juara deh buat ngilangi bekas jerawat.buat ngatasi jerawat juga bisa di tapi aku masih tambahin sama obat totol.terus kalo pake ini walaupun agak thick cairannya,waktu di aplikasiin langsung nyerep kok gais ga tebel gitu jadi tenang aja

bad

Mungkin kalo yang buat kulit sensitif harus nyoba yang 5% dulu takutnya jadi bo kalo langsung kandungan yg tinggi

BucinSkincare
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
May, 2021
good

I really love this product. It's not irritated my skin0 control my sebum & calm my redness. It absorb really well & not heavy on my skin. It's affordable too. I just love this brand.

bad

I didn't find any bad thing about this product.

Product review image
missedvivian
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
May, 2021
good

This serum has really helped to clear my skin without leaving any scarring also this 10% has been a life changer it really helps my acne without irritation my skin (Overall, somethinc is amazing i've never used a product from them that i didn't like) 😭👍🏻

bad

i literally dont have the heart to say anything bad about

Product review imageProduct review imageProduct review image
roxyfoxypinky
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
May, 2021
good

✨Klaim : 🎀Mengandung 0.25 Sabi White yg cara kerjanya = penggunaan 4% Hydroquinon
🎀Bahan utamanya bukan water biasa tp Centella Extract Water
🎀100x lbh Efektif dibandingkan Licorice ✨Klaim Manfaat : *Menjadikan kulit tampak lbh cerah secara maksimal; *Memperbaiki tekstur; *Memperkuat Skin Barrier; *Menyamarkan Noda Hitam & Hiperpigmentasi; *Melembabkan, mengembalikan kekenyalan, Mengurangi Kemerahan, Mengatasi Jerawat; *Meminimalkan kerusakan kulit/kulit kering. ✨Ingredients 72,5% Centella Asiatica Water, SabiWhite®, Niacinamide,Hydrolyzed Algae Ext, Anthemis Nobilis Flower Ext., Beta Vulgaris (Beet) Root Ext., Caffeine, Tocopherol (Vit E), Glycerin, Adenosine. ✨Yang perlu dinotice : *NO (Alcohol, Sulfate, Paraben & Silicone)
, *NOT Fungal Acne safe, *Minimal Ingredients, *HALAL & BPOM, *PH 5.5, *All Skin Type ,acne prone & sensitif, *Bs dipakai dr 13 tahun & Bumil. ✨Notable Effect : *Antioxidant, *Anti-Aging, *Acne-Fighting, *Brightening, *Soothing, *Promote Wound Healing, *Softening, *Protection, *Hydrating & Moisturizing. ✨Cara pakai : .Stlh toner/essence· Pakai 2 – 3 tetes ·Oleskan, massage & tap2 .Gunakan 2x sehari.Jgn lupa pakai sunscreen. ✨Cara pakai : Produknya botol kaca tebal doff tutup berpipet warna putih
Ukurannya ga gitu besar bs dibawa travel
. Ada plastik bening pembungkus Teksturnya kental agak keruh, mudah meresap & agak lengket tp lbh ke lembab. Hasil matte but ada glow
Tdk ada wangi. Awalnya hari 1 pake 5% lalu lnjt pake 10%. Ada beberapa bekas bentol & jerawat (agak baru) tampak memudar di day 3. Bahkan di day 7 terlihat memudar & diameternya mengecil. U/ bekas jerawat yg lbh lama jg ada perubahan. Di day 4, ada jerawat diatas bibir & dagu kiri,but di day 6 udah membaik & tekturnya halus. Di hari 7 ada tumbuh bentol di dekat alis kiri, tp amazenya ga sakit & ga merah. Setuju dgn klaim produk bs membantu mencerahkan, memperbaiki tekstur ga bkn kering, malah jd lembab, halus, kenyal, cerah & terlihat sehat.Jg tdk ada rasa berat & oily. No alergi, panas or gatal Super loved. Recommended buat yang baru coba zat aktif pake yang 5% dulu

bad

selama pemakaian karena tidak ada alergi seperti rasa panas, gatal, cekat cekit, perih ataupun kemerahan.. Jadi aku merasa produk ini keren & OK so tidak ada komplain yah untuk serum ini

Product review imageProduct review imageProduct review image
ashviolet
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
May, 2021
good

i really like this. when i'm in dull skin, i sure used this for brightening, i feel better after i used this in my night and morning routine. this product no fragrance, and suitable for sensitive skin and dry like me. i actually want to repurchase this product because this cheap and local proud 🇲🇨

bad

this product amazing for me, and suitable with my skin so muchhhh ❤️❤️❤️

Andrrea
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
May, 2021
good

I’m using the product for a couple of weeks and I can immediately saw improvements: - my skin is brightened - dark spots are faded - my skin is more plumpped I used before some niacinamid products but I stopped using them because they were exfoliating from my skin when I was putting the sunscreen. Now, I am very happy that I found this product because I can use it in my morning routine without problems♥️ I will update the review after some months☺️

bad

Nothing bad about it yet

Product review image
Hollykatarina
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating empty star
May, 2021
good

✨Texture: this serum is lightweight gel, there is no fragrance, just a little sticky but moisturized. ✨Claims: helps brighten skin, disguise darkspots, moisturize & smooth the skin. ✨This serum is packaged in a clear dove glass bottle with a dropper, contain 20ml. ✨My review: Actually i have been using this product since 5months ago & i also repurchase it myself for me to use. And i ge tmy picky rewards for the same product. This serum is lightweight gel, a little sticky but once applied, quickly absorbs into the skin & i feel moisturizes. I use this serum in my night skincare routine. During the use of this product, i didn't feel any irritation/incompatibility with this serum. What i feel is that my skin is well hydrated, looks brighter than before & redness on my skin also began to decrease. But for my darkspots problem, this serum doesn't work to fade it. For me this 10% niacinamide fits perfectly on my skin which is combination skin. If you are looking for something that can help brightening, strengthen skin barrier, i think this product is a great serum to try & it's suitable for dry & oily skin. 𝙉𝙤𝙩𝙚𝙨: for beginners who have sensitive skin, you can try niacinamide which is 5%, but for those who are familiar with active ingredients, you can use this niacinamide 10%.

bad

This serum has a sticky texture & I have to use a light moiturizer so it doesn't get heavy on my face. For my darkspots problem, this serum doesn't work on my face, it only lightens my dull & oily skin.

Product review imageProduct review imageProduct review image
alexandraskrupnikova
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating empty star
May, 2021
good

💜 The texture is thick, odorless and colorless, absorbed quickly, stickiness remains. 💜 The brand promises that in 4 weeks you will get bright and beautiful skin, and this is true! My skin was transformed: beautiful radiance and elasticity appeared, acne did not bother me during use, the skin secreted less sebum. The serum perfectly moisturizes and nourishes the skin. The only drawback is the stickiness that remains after application, possibly due to my oily skin! After the serum, I use a light base cream, and the stickiness decreases. And also, I would like the volume of the product to be increased at least to 30 ml, for me 20 ml is not enough!😂 In general, I am satisfied with the product, I did not notice any u ndesirable reactions.

bad

It leaves stickiness on my oily skin!(

Product review imageProduct review imageProduct review image
Skincarejohnkie
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
May, 2021
good

sᴏᴍᴇᴛʜɪɴᴄ ɴɪᴀᴄɪɴᴀᴍɪᴅᴇ + ᴍᴏɪsᴛᴜʀᴇ sᴀʙɪ ʙᴇᴇᴛ ᴍᴀx ʙʀɪɢʜᴛᴇɴɪɴɢ sᴇʀᴜᴍ (20 ml for RP 115, 500 or 8.02 USD) 🔍 This serum is said to help you achieve brighter skin, improve skin texture, strengthen the skin barrier, lessen dark spots, moisturize, restores suppleness, reduces Redness, fights acne, and helps with dry and damaged skin with its 10% Niacinamide + Sabi Beet Brightening Serum! 🌻 𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙄 𝙩𝙤𝙩𝙖𝙡𝙡𝙮 𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙖𝙗𝙤𝙪𝙩 𝙞𝙩: -calms active breakouts -very soothing and reduces redness -doesn't have the sticky or tacky feeling after use -balanced my sebum production -improved my skin texture and brightened my skin! - very affordable! -alcohol & fragrance-free

bad

🙅🏼‍♂‍𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙄'𝙢 𝙧𝙚𝙖𝙡𝙡𝙮 𝙣𝙤𝙩 𝙖 𝙛𝙖𝙣 𝙤𝙛: -10% niacinamide may be too strong and sensitizing for some

Product review imageProduct review imageProduct review image
niacinamate
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
May, 2021
good

It's my first time tried this product and its bcuz i won picky x somethinc giveaway and i already used the product for like 3 days.. I like the texture its pretty light and fast absorbed also the product was like an upgrade from the old one.. it has centella asiatica in it so it could be calming and soothing agent. Overall its a good product i already used niacinamide from somethinc for 1 year, and there is so much improvements on my skin love it thank you picky and somethinc! ^_^

bad

no nothing bad i experienced since i used the product! i really love it

Product review imageProduct review imageProduct review image
GailYsabelle
Dry/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
May, 2021
good

A holy grail! It's very absorbent, and non-tacky on my skin. I also like the scent since it is very faint add it doesn't smell like glue. It: -brightened my skin -improved its texture -lessened the sebum production -Calmed my acne It's very Travel friendly and perfect for hot days like this!

bad

It is affordable but I can't find legit distributors in my country :(

Product review imageProduct review image
nuTELLA
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
May, 2021
good

I have a lot of products containing niacinamide but it was my first time to use a niacinamide serum with a high concentration, which is 10%. Before using this product, I had a very textured and dull skin, and I have been suffering from dark spots and a huge one is very noticeable. I tried this the night after receiving since I have read that it can help me with my problems. Every use, I apply 5 drops on my skin every night. I tried my best to discover its scent but I failed, it has no scent at all, which may be a plus for those who are sensitive to fragrance. It was slightly cool as it reaches the skin and feels so soft to spread. It does not feel heavy at all, and it only took less than 2 minutes to be fully absorbed. Was lucky enough because I was able to tolerate such concentration, and there were no irritations, redness, or any other negativites occurred. After that, my skin looks glowing and soft, some may find it oily but it does not feel greasy at all. Every time I woke up in the morning, it makes the skin glow and look healthy, and I noticed how it controlled my oiliness. Before, I wake up with a super oily face, but with this, it significantly decreased oiliness and only the nose part is the oily one, which is very minimal. For its long-term effects, I have observed that my skin became brighter, less oily, does not feel textured as before, and dark spots lightened. A holy grail for me, indeed! I can highlt recommend this to everyone as it is super gentle, and has no scent. But know first if you can handle 10% concentration, and do some patch testing. This may not work for others, opposite to my experiences, since every skin reacts to products differently.

bad

So far, the only downside I can think of is its availability. I couldn't find legit supplier of this in PH.

Product review imageProduct review imageProduct review image
Skincarekitten
Dry/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating empty star
May, 2021
good

Disclaimer: my spouse tested this serum and they have dry, acne-prone skin. They enjoyed the texture and the feeling of the skin afterwards. After using it for over a month, they didn't see any particular brightening effects but will continue using it. Details: The main ingredients besides niacinamide is centella extract which not only hydrates the skin but also calms it. This serum is not sticky at all and glides onto the skin like water. It's not irritating or pilling and supports other steps of the routine. This serum seems to be a good alternative for people who don't like the The Ordinary one. It doesn't contain alcohol or fragrance and is suitable for sensitive skin. At 76€ per 100ml (original in RP) it does sit in the higher range of skincare products. Somethinc is cruelty free, vegan and halal (according to the company website).

bad

You'll need patience. Niacinamide is a great ingredient and this serum is nicely formulated but the brightening effects won't happen overnight.

Product review imageProduct review imageProduct review image
dindaranty
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
May, 2021
good

Although the serum is a bit thick but it absorb really well on my skin. I really love this serum because it calm my redness & moisturize my skin really well. I don't fine any bad things about this product because i used to high niacinamide concentrate before. I used it fo a week & it really has brightening effect. I really love this serum. It's affordable too. I'll definitely repurchase this serum ❤

bad

I don't bad things about this product i just love it. If you never used high niacinamide concentrate product, you better choose the somethinc 5% one.

Product review imageProduct review image
teppenyaki
Oily/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating empty star
May, 2021
good

Absorbed quickly and whitening my skin.

bad

Its holy grail for my skin, but i do have a breakout due to the niacinamide.

Product review image
hellotaca
Dry/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
May, 2021
good

somethinc ini tuh bagus banget untuk merawat kulit yang lagi breakout atau berjerawat

bad

not bad sih sejauh ini..

Product review image
x412xx
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
June, 2021
good

Somethinc 10% Niacinamide + Moisture Sabi Beet Serum Actually Sabi is derivative of tumeric. Sabi 0.25% is clinically proven that it is good as 4% hydroquinone but in the safest way. The star ingredients: ▫️72,5% Centella Asiatica Water ▫️SabiWhite® ▫️10% Niacinamide ▫️Hydrolyzed Algae Extract ▫️Anthemis Nobilis Flower Extract ▫️Beta Vulgaris (Beet) Root Extract ▫️Caffeine ▫️Tocopherol (Vit E) So, this serum made for skin brightening, anti acne, antioxidant, and soothing. Niacinamide itself has a multifunctional purpose like for moisturizing, getting healthy skin barrier, brightening, and soothing. Sabi is for brightening and soothing. Beet is as an antioxidant for natural moisturizer. It is Alcohol-free and Fragrance-free. The texture is a bit thick. It is easy to apply and quickly absorbed into the skin. It is packaged in a glass bottle with a pipette. I got the 20 ml, Somethinc also has the bigger size, 40 ml. You can check it on the website. I have been using it for two weeks. So far what I feel, it is moisturizing my skin and non-sticky at all. The finish looks almost similar like after using the ceramic skin saviour moisturizer gel, because both have hydrolyzed algae extract which give a plumply glowing skin afterwards. The difference is that the serum is faster to be absorbed than the moisturizer. I input the before after photo. Based on the photo, the result shows that pimples are gone, it calms the redness, and hyperpigmentation is fading. I don't feel the bad experience with this product so far. Insya Allah, I will make the update of my skin. Does it help cure my acne? Etc.

bad

So far I don't have bad experience with this product.

Product review imageProduct review imageProduct review image
rifdacr
Dry/Sensitive
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating empty star
June, 2021
good

Suka banget melembabkan kukit dan mencerahkan kulit walaupun pakainya harus lama dan berbulan bulan

bad

Kadnag merasa perih di kulitku yg dru di area hidung

Product review image
Picky93369
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
June, 2021
good

Somethinc niacinamid membut wajahku lembab glowing halus Dan cerah bruntusan pun ilang sebagus itu packaging simple ada aplikatornya pengaplikasian nya cukup di tetesin dan tepuk tepuk secara pelan pelan biar meresap sempurna tekstur putih kental recommended yess repurchase yess affordable yess

bad

Tidak ada yg buruk serum kecintaan aku

Product review image
Afinaa
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating fill starrating fill star
June, 2021
good

this product really helped me in reducing the acne scars on my face, very very grateful because it matches this one product which really works wonders in helping my skin problems🥰❤️

bad

there is nothing bad at all in this product, affordable prices with very satisfying results💯

Product review image
linglee
Oily/Resilient
rating fill starrating fill starrating fill starrating empty starrating empty star
June, 2021
good

Hmmm for me this 10% a little hard for my skin to endure but overall for who likes or suitable this 10% will be much helpful and holy grail i thought. Okay... I use this to see how this can make improvement to my skin especially their acnes scars that really annoying. It has glass pipette bottle that very sturdy & travel friendly. Btw, it has 2 size as i am not mistaken. 20ml with 40ml.. 20ml really travel friendly. Simple packaging but it's okay as long didn't leak & glass packaging looks more luxurious. It has a little transparent liquid for the texture. It has a little thick texture for me. But it melted and fast absorbed. Who has oily skin will love it. Also without sticky feeling too. For the scent...hmm I thought didn't smell anything from this. So i decide this is unscented. 😂😂 If this your first time to use niacinamide, better try lower concentrate. It has 5%. This better to check how your skin adapted with it. Then if suitable, you can try higher, like 10%. For price, i think 10% will higher. But you can make sure on your online shop. Honestly i didn't check them. I got this from my friend. 😁😁 I felt this helpful to make my skin brighter than before use it. But for acnes scars, need more time to vanish or less visible. Just patient with the process. It gave hydrating & soft effects for my skin too.

bad

Hmm sometimes i got bumps after use this. I can't use it frequently

Product review image
Picky App

It’s time to get Picky

Download Picky on App Store/Google Play now to analyze your skin type and discover compatible skin care products.

Apple appstoreplaystore

Get In Touch

tiktok
youtube
facebook
instagram
twitter
email

Copyright © 2021 JIVAKA CARE