picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Toner Pads

Amazing Pads

Misslina user profile picture
picky squad user badge

Misslina

Dry/Sensitive

dot17 Views

1

Heartleaf Spot Pad Calming Touch

profile

Cheerskin


Oily/Resilient

𝐊𝐞𝐲 𝐒𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐒𝐞𝐧𝐭𝐬 40000ppm Heartleaf extract, Rosea Root extract There are 75 pads inside the cute green tub. The pads carry a nice and fainty scent. I found that there is a downside of the flip-type packaging. Since there are a lot of watery essence inside, it will drip out easily from the slit and make the tub become sticky. A small tweezer is provided, but it can’t fix inside its place and always fall down. The pad is small and not that soft but is fully soaked with essence. I always use this toner pad as quick masking at night, I normally need 5 pads for my face and leave on for 5 minutes. After 5 minutes the pad is still moist so I will wipe over my skin. It makes my skin plump and hydrated. πŸ›’π€π―πšπ’π₯πšπ›π₯𝐞 𝐚𝐭 Yesstyle, use my code <CHEERSSKIN23> to get discount https://www.yesstyle.com/en/abib-heartleaf-spot-pad-calming-touch-75-pads/info.html/pid.1094614745?rco=CHEERSSKIN23&utm_term=CHEERSSKIN23&utm_medium=LinkShare&mcg=influencer

Heartleaf Spot Pad Calming Touch

Abib
Heartleaf Spot Pad Calming Touch

star rating

4.7

(382)

favorite

369

2

Heartleaf 77 Clear Pad

profile

NadlyneHanna


Dry/Resilient

Toner pad ini mempunyai dua sisi. Sisi bertekstur untuk eksfoliasi ringan dan sisi halus sebagai tonernya. Kapasnya cukup tipis dan pastinya ga gampang robek, walaupun salah satu sisinya bertekstur tapi dia masih cukup halus dan nyaman dipake. Essencenya meresap dengan baik ke kapasnya, ga berlebihan yang bikin sampe netes kemana-mana. Tekstur essencenya agak cair, aromanya fresh dan soft banget. Ketika diaplikasiin dia justru terasa hydrating, ga ada rasa perih atau cekit-cekit. Essencenya mudah meresap dan ga lengket sama sekali. Setelahnya kulit terasa lebih lembab dan halus. Aku biasa pake ini di slot skincare malem, tapi kalo lagi pengen ringkas aku kadang pake sisi halusnya di am routine. Selama dua minggu pake ini yang paling aku rasain adalah kulit jadi lebih halus. Efek soothingnya juga dapet banget, kadang aku pake kompres area wajah yang lagi kemerahan atau jerawat yang lagi meradang.

Heartleaf 77 Clear Pad

ANUA
Heartleaf 77 Clear Pad

star rating

4.4

(67)

favorite

206

3

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Truecica Clear Pad

profile

skincat


Oily/Sensitive

This pad is actually pretty legit guys, it managed to even out the uneven bumps and soothe my active pimples. But from my personal experience, in terms of its exfoliation properties, this pad is more effective in evening out tiny bumps only, and not my milia (only AHA can clear my milia).

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Truecica Clear Pad

Some By Mi
AHA BHA PHA 30 Days Miracle Truecica Clear Pad

star rating

4.7

(86)

favorite

493

upvote

0

comment

0

0 Comment