picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Toners & Essenses

Currently on hand

AsmaePammie user profile picture

AsmaePammie

Dry/Resilient

dot170 Views

1

Hatomugi Skin Conditioner

Mostly using as pack, mini masking.

Hatomugi Skin Conditioner product review
Hatomugi Skin Conditioner product review
profile

Siitha


Oily/Sensitive

Aku pake toner yang sempat viral ini dari akhir tahun 2019 sampe pertengahan 2020. Aku sempat pake 2 botol besarnya yg isi 500mL plus 1 botol kecil 45mL bonusan beli moisturizernya. Waktu itu aku beli di nihonmart sama guardian untuk bundling sebotol 500mL tambah trial size moisturizer atau free botol spray kecilnya dengan harga IDR 85k dari harga aslinya 115k. Sangat affordable. Sayangnya waktu mau repurchase botol ke3, produk ini viral di tiktok dan jadi langka, sekalinya ketemu harganya jadi 200an 😌 Jadi aku ganti ke brand lain deh. Di aku sebotol ini bisa tahan 3-4 bulan karna aku pakenya lumayan boros, setiap abis cuci muka atau wudhu pasti aku spray sampe ke leher-leher. Sering aku jadiin kompresan jerawat juga csm. Toner dengan kandungan utama ekstrak biji hatomugi (job’s tear/ coix lacryma-jobi) ini super cair, dan rada lengket di awal pemakaian sampe dia nyerap. Butuh waktu sekitar 2-3 menit sampe dia nyerap banget dan langsung segar. Hampir gaada baunya juga. Terus gak ada klaim aneh2 dari toner ini, beneran buat hidrasi aja gitu. Walaupun di ingredient listnya ada alkohol di bagian bawahnya, tapi aku aman banget pake toner ini. Gak bikin jerawat aku makin parah, malah kalo ada jerawat aktif dan aku pakein toner ini dengan csm, bisa bantu buat calming jerawatnya. Thats why aku jadiin toner ini sebagai salah satu holygrail aku 😍

Hatomugi Skin Conditioner

Naturie
Hatomugi Skin Conditioner

star rating

4.2

(190)

favorite

182

2

No.3 Super Glowing Essence Toner

As essence, patting and evening on the face, after toning (With cotton, wiping)

No.3 Super Glowing Essence Toner product review
No.3 Super Glowing Essence Toner product review
No.3 Super Glowing Essence Toner product review
profile

saylin


Oily/Sensitive

🫧 𝐍𝐮𝐦𝐛𝐮𝐳𝐢𝐧 𝐍𝐨.3 𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐆𝐥𝐨𝐰𝐢𝐧𝐠 𝐄𝐬𝐬𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐓𝐨𝐧𝐞𝐫 Highlights: • Contains Niacinamide, Butylene Glycol, Glycerin, and 50 fermented extracts. • Has a refreshing scent of lemon. • Clinically tested and proven to improve radiance by 52.89%. Features: • Claims to assist in improving skin tone and texture. • Gives a nice radiant finish. • Fragrance-free, Alcohol-free and Non-comedogenic. Effects or Benefits: • Deeply hydrates locks in moisture, and balances the skin • Gives the skin a smooth and plump effect. Texture and Packaging: • The essence toner has a fairly thick consistency yet absorbs nicely onto the skin. On the other hand, the packaging of this product is in a plastic bottle and soft enough to gently squeeze, making dispensing convenient and easy to do so. How to use: • It is definitely a hydrating moisturizer and I like to double-layer it after warming it up in the palm of my hands. It leaves a smooth, glowing finish and my skin feels soft, hydrated, and plump. Thoughts and Impressions: Upon using this essence toner, I noticed an improvement in my skin as it became softer and more radiant. If you are looking to add some ferments to your routine, this is an amazing option! On the other hand, in terms of the scent of the product, I am not a big fan of its strong citrusy fragrance. The ingredients list of this essence toner is very impressive and I find it to be unique.

No.3 Super Glowing Essence Toner

numbuzin
No.3 Super Glowing Essence Toner

star rating

4.4

(123)

favorite

200

3

Barrier_cycle Toner

• Toning, wipe with cotton pad • Pack, mini masking, with cotton pad, on troubled areas, before toning.

Barrier_cycle Toner product review
Barrier_cycle Toner product review
profile

pickycutiepie


Oily/Sensitive

🌟 [Review: P. CALM Barrier Cycle Toner] 🌟tl;dr: Will Repurchase BOTH, Potential HG for oily gals!! ✅ Hydrating, Lightweight ✅ Non-Sticky, Quick Absorption ✅ Ingredients that Soothe, Target Acne and Hyperpigmentation (Centella, Tea Tree, Niacinamide etc.) 🌟 Price Point: 💧 Toner: S$24 | 200ml 🌟 Key Ingredients: 💧 Toner: Azulene T--CA (tea tree + cica), KMX Ferment (anti-inflammatory) 🌟 Texture and Performance: 💧 Toner: Lightweight, watery toner that absorbs really quickly. 🌟 Thoughts: 💧 Toner: I really really enjoy this one, it kind of reminded me of the Isntree Green Tea toner (which I really love!). P.CALM did a really great job of formulating this for oily, acne-prone skin, as it provides a balanced amount of moisture, felt cooling on the skin, and made my skin noticeably feel less oily throughout the day (similar finish to isntree green tea toner imo!).

Barrier_cycle Toner

P.CALM
Barrier_cycle Toner

star rating

4.6

(536)

favorite

285

upvote

7

comment

6

6 Comments

C

chikin2013

Dry/Sensitive

Is this for sensitive skin?
upvote

1

comment

0

AsmaePammie user profile picture

AsmaePammie

Dry/Resilient

The P.Calm To wr claims to be
upvote

0

comment

0

Mereditht user profile picture
picky squad user badge

Mereditht

Dry/Resilient

These look good!
upvote

1

comment

0