picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators
Diamond Phyto Stem Cell Serum

Somethinc

Somethinc

🇮🇩

alvianita review for Diamond Phyto Stem Cell Serum

Skin Care

full star ratingfull star ratingfull star ratingfull star ratinghalf star rating

4.9

(12)


alvianita profile picture
picky squad user badge

alvianita

Oily/Sensitive

full star ratingfull star ratingfull star ratingfull star ratingempty star rating

|

Diamond Phyto Stem Cell Serum

product review positives
Wishlist dari dulu yg baru nyobain 🤭 Packaging mewah banget botol pump kaca, aku beli yg full size jadi mayan besar dan berat.. Tekstur gel kental warna biru blau, wanginya kayak pop ice permen karet 😆 Selama pemakaian gak ada yg wah sih, b aja.. cuma bikin lembab.. cuma 2 hari pertama emang kulit keliatan banget kayak glowing gitu, lama lama biasa aja efeknya, yah.. karna dibantu sama skin care lain menurutku wajahku lebih keliatan cerah.. gak tau efek jangka panjangnya gimana.. wanna to try guys?
product review negatives
Tidak ada yg buruk dari produk ini
upvote

8

comment

4

4 Comments
alvianita user profile picture

alvianita

Oily/Sensitive

@JenShaf1 ❤❤❤
JenShaf1 user profile picture

JenShaf1

Dry/Resilient

Thanks for sharing!
alvianita user profile picture

alvianita

Oily/Sensitive

@goldenrose thanks 🥰

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x DermaB  | Mild Sunscreen event

Picky x DermaB | Mild Sunscreen

Audience

All Users

Deadline

March 8th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!