picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Giveaways

rosieskindaily user profile picture

rosieskindaily

Dry/Resilient

dot248 Views

Won Rovectin Giveaway

Guys, ada yang dapat GA rovectin? Aku bingung ambil apa engga yaa..😅 soalnya denger-denger pajak Rovectin tuh gede soalnya dia pake EMS (Cmiiw)
carousel
upvote

16

comment

21

21 Comments

shellaemnl user profile picture

shellaemnl

Oily/Resilient

Hai.. aku juga dapet.. tapi tetep ku ambil.. kmrn ada yg bilang rovectin serum atau ampoule gitu ke jkt dia kena 50rb (tax+ongkir) kalo ga salah.. tapi menurutku msh worth it sih kalo serum/toner? 🤔
upvote

1

comment

0

rosieskindaily user profile picture

rosieskindaily

Dry/Resilient

wah aku juga jkt nih.. kalo kaya cosrx kmrn sih aku kena 22k dia pake ems. semoga sama lah yaa segituan juga😃 btw thanks for your info!
upvote

1

comment

0

angegege user profile picture

angegege

Oily/Sensitive

Congratulations! 💙
upvote

0

comment

0

enikoo user profile picture

enikoo

Dry/Sensitive

congratulations🎉 🎉
upvote

0

comment

0

Anandanftrn user profile picture

Anandanftrn

Dry/Resilient

congrats! kemarin aku sempet pake EMS, ke bogor cuma 22k sihh mereka kerjasama sama pos. tapi tergantung daerahnya jugaa
upvote

0

comment

0

rosieskindaily user profile picture

rosieskindaily

Dry/Resilient

thankyou sis, aku jkt sihh
upvote

0

comment

0

ayass user profile picture

ayass

Dry/Sensitive

waah so happy for you. congratulations🥳
upvote

0

comment

0

rosieskindaily user profile picture

rosieskindaily

Dry/Resilient

thank you sis💜
upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream event

Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream

Audience

All Users

Deadline

April 19th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!