picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Giveaways

Suriskinsdiary user profile picture

Suriskinsdiary

Oily/Sensitive

dot236 Views

comeitto shipping for indonesia

Jadi gengs ini aku dapet sms about shipping. Ah, ems dari jepang, udah pasti about comeitto. Siapin uang buat tax ya gengs:") semoga ga mahal mahal banget. Mudah mudahan taxnya kaya dari korea atau lebih murah lagi😂
carousel
upvote

11

comment

9

9 Comments

Kusuma user profile picture

Kusuma

Oily/Sensitive

Beb tracking number ya kaga kamu sensor 😳
upvote

2

comment

0

Suriskinsdiary user profile picture

Suriskinsdiary

Oily/Sensitive

hahah iya kaaa makasih udh ngingetin😊
upvote

0

comment

0

skinnusa user profile picture

skinnusa

Dry/Resilient

iyaa semoga lebih murah lah ya 😥
upvote

2

comment

0

Suriskinsdiary user profile picture

Suriskinsdiary

Oily/Sensitive

kayanya sama kaya cosrx deh, kalo gaslah nilainya $4
upvote

0

comment

0

Lovable29 user profile picture
super picky user badge

Lovable29

Dry/Resilient

semoga ga mahal ya ka 🥺
upvote

1

comment

0

Suriskinsdiary user profile picture

Suriskinsdiary

Oily/Sensitive

amiin, kayanya sih sama kaya cosrx
upvote

0

comment

0

Hollykatarina user profile picture
super picky user badge

Hollykatarina

Oily/Resilient

enak yg di malay sih kak mrk tdk kena tax lho pdhal dr ems
upvote

1

comment

0

Suriskinsdiary user profile picture

Suriskinsdiary

Oily/Sensitive

iya kaaa, kalo di malay dhl yg bayar tax, soalnya dhl yg diurus kantor posnya mereka
upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Etude | Dear Darling Oil Tint event

Picky x Etude | Dear Darling Oil Tint

Audience

All Users

Deadline

April 26th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!