picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Skin Concern

miazawa user profile picture

miazawa

Oily/Resilient

dot132 Views

Sis saling follow akun picky yuk, biar agak rame an

Yang mau ikut langsung reply aja ya, janji ya harus follow balik. 🥰 yuk mulai
upvote

16

comment

16

16 Comments

nasyxx user profile picture

nasyxx

Oily/Sensitive

yuk bolehh
upvote

3

comment

0

miazawa user profile picture

miazawa

Oily/Resilient

kak nasss, aku fans mu juga. aku juga followers kak nas di twitter. udah aku follow ya akun picky nya
upvote

2

comment

0

rizqiayuningtyas user profile picture

rizqiayuningtyas

Dry/Sensitive

ig : rizz.qi, mutualan auto follback hihi
upvote

2

comment

0

miazawa user profile picture

miazawa

Oily/Resilient

udah aku follow akun picky km. follow back akun picky ku yah
upvote

1

comment

0

lforlinda user profile picture

lforlinda

Dry/Resilient

sudah ku follow sis akun picky nya, folback yaa 😊
upvote

2

comment

0

miazawa user profile picture

miazawa

Oily/Resilient

sudah, terimakasih
upvote

1

comment

0

Cacaaaa user profile picture

Cacaaaa

Oily/Sensitive

sudah aku follow yaa
upvote

2

comment

0

miazawa user profile picture

miazawa

Oily/Resilient

yeay, aku juga sudah follow back ❤😘
upvote

1

comment

0

Dwi6 user profile picture

Dwi6

Dry/Sensitive

udah aku follow akun picky nya, follback ya
upvote

2

comment

0

nasyxx user profile picture

nasyxx

Oily/Sensitive

aku udh follow kamu hehe
upvote

1

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x VT Cosmetics | Reedle Shot & Essence event

Picky x VT Cosmetics | Reedle Shot & Essence

Audience

All Users

Deadline

May 10th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!