picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Routine Help

saff user profile picture

saff

Dry/Resilient

dot218 Views

ingredients that you cant live without

Haloo guys!! Sharing yuk ingredients apa di dalam skincare yg bener bener holy grail atau life changing bgt buat kalian?? Me: Miss Centella Asiatica, uhh i cant live my life without herπŸ™‚ wkwkwk
Madagascar Centella Ampoule

SKIN1004
Madagascar Centella Ampoule

star rating

4.7

(3482)

favorite

2240

upvote

19

comment

13

13 Comments

Skincareezka user profile picture

Skincareezka

Oily/Resilient

aku niacinamide 😁 aku lihat hampir semua skincare yg aku miliki selalu ada niacinamidenya. selalu cocok si
upvote

1

comment

0

Kusuma user profile picture

Kusuma

Oily/Sensitive

Aku Hyaluronic acid atau glicerin aku butuh banget kandungan yg bisa jaga kelembapan kulitku. Walaupun kulitku normal to oily tp tetep aja ada kalanya kulitku itu 'haus'
upvote

1

comment

0

ameliaoktarija user profile picture

ameliaoktarija

Oily/Sensitive

aku sih niacinamide sm cica πŸ’“
upvote

1

comment

0

Fuyuka user profile picture

Fuyuka

Oily/Sensitive

So far Hyaluronic Acid sih 🌊
upvote

1

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Meditherapy | Wrinkle-fit Tangle Eye Cream event

Picky x Meditherapy | Wrinkle-fit Tangle Eye Cream

Audience

All Users

Deadline

May 3rd

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!