picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Giveaways

Michico user profile picture

Michico

Oily/Sensitive

dot139 Views

Tips dapat Giveaway Picky

Share disini dong siapa yang udah pernah dapat Giveaway dari Picky? Aku udah daftar banyak event tapi blum ada yg nyantol🥲
upvote

11

comment

13

13 Comments

toeflina user profile picture

toeflina

Oily/Resilient

tida ada tips lucky aja
upvote

1

comment

0

Michico user profile picture

Michico

Oily/Sensitive

km pernah dpt dari Picky?
upvote

1

comment

0

Bypitek user profile picture

Bypitek

Oily/Sensitive

sering aktif di picky, tapi semua balik lagi ke keburuntungan masih masing sih
upvote

0

comment

0

Michico user profile picture

Michico

Oily/Sensitive

Wah thankyou sarannya, btw pernah dpt GA apa dari picky?
upvote

0

comment

0

miazawa user profile picture

miazawa

Oily/Resilient

kayaknya masalah keberuntungan aja sih kak
upvote

0

comment

0

Michico user profile picture

Michico

Oily/Sensitive

emang bukan hoki kali yaa
upvote

0

comment

0

syahnidaareo user profile picture

syahnidaareo

Dry/Sensitive

sering aktif di picky, sama rajin review yang mendalam dan rinci ditambah ada foto yang berkualitas. faktor luck jg turut andil
upvote

0

comment

0

MiftahRachma user profile picture

MiftahRachma

Oily/Sensitive

Kayaknya faktor lucky tetep nomer 1
upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x VT Cosmetics | Reedle Shot & Essence event

Picky x VT Cosmetics | Reedle Shot & Essence

Audience

All Users

Deadline

May 10th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!