picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Product Info

datperi user profile picture

datperi

Dry/Resilient

dot380 Views

NIGHT ROUTINE TERSIMPLE

Guys kalian pernah ga sih kalau malem mager skincarean gitu? 不 Aku lagi di fase ini, yang penting kulit lembab aja sama ga terlalu bikin kusem pas bangun tidur. Kalau versi night care routine tersimple kalian gimana?? 不不不
carousel
upvote

78

comment

58

58 Comments

Z

zoozoo

Dry/Sensitive

aku make toner aja males jadi kadang aku skip,aku cuma make 3 ini kalo mager
Luxurious Facial Oil Serum Bio Beauty

Bio Beauty Lab
Luxurious Facial Oil Serum Bio Beauty

star rating

4.5

(23)

favorite

15

Skin Oasis Overnight Mask

Noola
Skin Oasis Overnight Mask

star rating

4.3

(10)

favorite

11

Phyto Power Essence

Bio Beauty Lab
Phyto Power Essence

star rating

4.7

(14)

favorite

20

upvote

8

comment

0

datperi user profile picture

datperi

Dry/Resilient

penasaran sama beauty lab tapi aku trauma pake face oil :"
upvote

4

comment

0

miazawa user profile picture

miazawa

Oily/Resilient

paling mager, cuma pakai toner ini. trus tidur
AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

Some By Mi
AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

star rating

4.3

(1181)

favorite

2850

upvote

8

comment

0

datperi user profile picture

datperi

Dry/Resilient

asli pake exfo toner aja? 不
upvote

4

comment

0

syahnidaareo user profile picture

syahnidaareo

Dry/Sensitive

kalo lagi mager; abis facial wash, toner terus sheet mask, okeee langsung tidur hahaha
upvote

4

comment

0

datperi user profile picture

datperi

Dry/Resilient

gilaaa make sheetmask apa ga greasy? :")
upvote

4

comment

0

K

kharismarahmawaty

Oily/Resilient

kalau lagi mager biasanya cuma pake toner serum sama moisturizer haha
upvote

3

comment

0

datperi user profile picture

datperi

Dry/Resilient

tossss kita sama, yang penting muka lembab yaa 不
upvote

2

comment

0

mersiskalie user profile picture

mersiskalie

Oily/Sensitive

kalo lg mager cuma pke sheetmask doang wkwkw abs itu tidur :
upvote

3

comment

0

datperi user profile picture

datperi

Dry/Resilient

apa enak??? 朮朮
upvote

2

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Etude | Dear Darling Oil Tint event

Picky x Etude | Dear Darling Oil Tint

Audience

All Users

Deadline

April 26th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!