picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Brand Talk

elaalisah user profile picture

elaalisah

Oily/Resilient

dot124 Views

moisturizer terjangkau

Recommend moisturizer terjangkau yg ada di alfa atau indo donggs...
upvote

28

comment

11

11 Comments

Siitha user profile picture

Siitha

Oily/Sensitive

dari beberapa produk drugstore under 50k yg aku coba, cuma acnes yg cocok di aku tapi aku pake moisturizer yg packagingnya tube kaya fw nya, itupun jaman 2015-2017, kemaren pertengahan 2020 pas moisturizerku habis, sempat smeentara pake lagi, dan ya lumayan bantu buat melembabkan kulitku yg acne prone.
Acnes Oil-Control Moisturiser

Mentholatum
Acnes Oil-Control Moisturiser

star rating

4.3

(4)

favorite

9

upvote

3

comment

0

shafatc user profile picture

shafatc

Dry/Sensitive

ini kakkk
Juice Collection- Watermelon Gel Cream Moisturizer

Pond's
Juice Collection- Watermelon Gel Cream Moisturizer

star rating

4.3

(32)

favorite

28

Juice Collection Moisturizer Gel Cream Moisturizer Orange Nectar

Pond's
Juice Collection Moisturizer Gel Cream Moisturizer Orange Nectar

star rating

4.2

(6)

favorite

5

upvote

2

comment

0

elaalisah user profile picture

elaalisah

Oily/Resilient

wuaaaa banyak yg recommend ponds juice ini yaaah,, jadi makin penasaran pengen cobaa
upvote

1

comment

0

hyaluronate user profile picture

hyaluronate

Oily/Resilient

Pond's Watermelon atau Pixy Glowssentials, keduanya punya tekstur gel
upvote

1

comment

0

elaalisah user profile picture

elaalisah

Oily/Resilient

siapp otewe cobain...
upvote

0

comment

0

AmaliaAnnufus user profile picture

AmaliaAnnufus

Oily/Sensitive

yg pernah aku coba, 22nya melembabkan dan ga bikin greasy bisa dipake pagi malem. clean and clear ga ada di info/alfa sih
Essentials Moisturizer

Clean & Clear
Essentials Moisturizer

star rating

4.0

(16)

favorite

7

Juice Collection- Watermelon Gel Cream Moisturizer

Pond's
Juice Collection- Watermelon Gel Cream Moisturizer

star rating

4.3

(32)

favorite

28

upvote

1

comment

0

M

majielyrnz

Oily/Resilient

Cobain deh murce,tp mantul
upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Etude | Dear Darling Oil Tint event

Picky x Etude | Dear Darling Oil Tint

Audience

All Users

Deadline

April 26th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!