picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Opinion

Z

zoozoo

Dry/Sensitive

dot64 Views

per edit-editan

Gais kalian kalo ngefit foto buat review post biasanya pake apa??,sama kalo buat tulisan di foto itu gimana pake app apa ?
upvote

8

comment

3

3 Comments

Miranntii user profile picture

Miranntii

Oily/Sensitive

Hai kak aku tergantung mood sih , kalau filter aku pake picsart , kalau dalam foto atau vidio bisanya pakai canva karena lebih mudah
upvote

0

comment

0

Z

zoozoo

Dry/Sensitive

thank you kak
upvote

0

comment

0

chrysant user profile picture

chrysant

Oily/Resilient

aku pake foodie app krn ga bakat bikin filter, disana udh banyak filter dari banyak creator, tulisannya di canva aja krn banyak pilihannya
upvote

0

comment

0

PutriThasha user profile picture

PutriThasha

Oily/Resilient

Aku pakai PicsArt! 🌞
upvote

0

comment

0

Z

zoozoo

Dry/Sensitive

terima kasih kak
upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x VT Cosmetics | Reedle Shot & Essence event

Picky x VT Cosmetics | Reedle Shot & Essence

Audience

All Users

Deadline

May 10th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!