picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Routine Help

Haiglowingskin user profile picture

Haiglowingskin

Oily/Sensitive

dot60 Views

hydrating toner favorite

sumpah ya pake hydrating toner tuh nyelamatin kulitku yg gampang dehidrasi. bucin parah sama toner pokoknya! Btw ini andalan hydrating tonerku, yg paling enak si Klairs. Lembabnya nampol bgt jujur deh 🤭 Btw share juga dong fav hydrating toner kalian, siapa tau aku ikut keracunan xixi
Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Lotion

Hada Labo
Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Lotion

star rating

4.7

(262)

favorite

757

Hydrium Watery Toner

COSRX
Hydrium Watery Toner

star rating

4.3

(192)

favorite

405

Supple Preparation Unscented Toner

Dear, Klairs
Supple Preparation Unscented Toner

star rating

4.7

(696)

favorite

2132

upvote

9

comment

7

7 Comments

novtwenique user profile picture

novtwenique

Dry/Resilient

hadalabo emang mantul banget❤️
upvote

2

comment

0

MiftahRachma user profile picture

MiftahRachma

Oily/Sensitive

Aku juga bucin sama Hadalabo Premiun HA ❤
upvote

0

comment

0

Wildamuhlida user profile picture

Wildamuhlida

Dry/Resilient

Hadalabo premium enak lebih kayak serum tapi teksturnya dan agak tricky pakenya, klo terlalu banyak layer kadang bikin pilling pas pake moisturizer
upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Yadah | Green Tea Pure Cleansing Balm  event

Picky x Yadah | Green Tea Pure Cleansing Balm

Audience

All Users

Deadline

May 10th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!