picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Ingredients

sartika28 user profile picture

sartika28

Dry/Sensitive

dot364 Views

Centella + Niacinamide

Guysss bisa ngga ya kandungan Centella di compare sama niacinamide? Misalkan ampoule nya ada kandungan centella terus di layer sama serum niacinamide ??
Madagascar Centella Ampoule

SKIN1004
Madagascar Centella Ampoule

star rating

4.7

(3431)

favorite

2221

Niacinamide Dark Spot Serum

Calys
Niacinamide Dark Spot Serum

star rating

4.6

(27)

favorite

12

upvote

35

comment

23

23 Comments

Amaliah user profile picture

Amaliah

Oily/Resilient

kalo pengalaman pribadi aku sih bisa kak. tapi balik lagi ke kondisi kulit masing2 ya kak, bisa di patch test dulu 😉
upvote

1

comment

0

sartika28 user profile picture

sartika28

Dry/Sensitive

oke kaa siappp
upvote

0

comment

0

skinbyren user profile picture

skinbyren

Dry/Resilient

bisa banget soalnya kandungan centella asiatica yg paling aman di mix dgn active ingredients lainnya. tapi lebih baiknya test patch dulu
upvote

1

comment

0

sartika28 user profile picture

sartika28

Dry/Sensitive

okeyyyy ka..thanks🥰
upvote

0

comment

0

syahnidaareo user profile picture

syahnidaareo

Dry/Sensitive

Menurutku bisa kok. setauku skin1004 centella Ampoulenya murni centella
upvote

0

comment

0

sartika28 user profile picture

sartika28

Dry/Sensitive

oh gitu ya ka. takut bentrok hhihi. thank you🥰
upvote

0

comment

0

faradudut user profile picture

faradudut

Oily/Sensitive

harusnya bisa ya, tapi ttp tergantung kulitnya masing2
upvote

0

comment

0

sartika28 user profile picture

sartika28

Dry/Sensitive

iya ka nanti aku patch test dulu deh hhihi.thanks
upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream event

Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream

Audience

All Users

Deadline

April 19th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!