picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Product Info

skinsarr user profile picture

skinsarr

Oily/Sensitive

dot240 Views

obat totol jerawat?

Kalian pake obat jerawat apa?
upvote

48

comment

53

53 Comments

Cacaaaa user profile picture

Cacaaaa

Oily/Sensitive

sebenernya jarang pakai, biasanya cuma totol pakai salicylic acid serum/niacinamide serum aja. Pernah pakai acnoc dia lumayan bagus untuk jerawat mendem.
Acneser Spot Gel

Acnoc
Acneser Spot Gel

star rating

4.3

(24)

favorite

37

upvote

3

comment

0

skinsarr user profile picture

skinsarr

Oily/Sensitive

wah thankyou kak aku masukin wishlist bwat dicoba deh
upvote

1

comment

0

helvantine user profile picture

helvantine

Oily/Resilient

3 brand yg pernah di coba dan efek ny lumayan, 1 lagi mediklin punya di jual di apotek itu oke jg
AC Cure No Pain No Gain Spot Cream

Jumiso
AC Cure No Pain No Gain Spot Cream

star rating

4.1

(17)

favorite

37

Centella Blemish Cream

COSRX
Centella Blemish Cream

star rating

4.2

(239)

favorite

726

Acneser Spot Gel

Acnoc
Acneser Spot Gel

star rating

4.3

(24)

favorite

37

upvote

2

comment

0

skinsarr user profile picture

skinsarr

Oily/Sensitive

mediklin nya yg warna apa kak? sama gak si sama benzolac?
upvote

0

comment

0

sartika28 user profile picture

sartika28

Dry/Sensitive

aku pakai acnoc sama face oil nya natur ka. yang acnoc bikin cepet kempes dan yang natur bikin calming si jerawat
Acneser Spot Gel

Acnoc
Acneser Spot Gel

star rating

4.3

(24)

favorite

37

upvote

2

comment

0

T

tarihere

Oily/Sensitive

Aku pernah pake acnes, dan sekarang lagi pake azarine
Acne Spot Gel

Azarine
Acne Spot Gel

star rating

4.0

(7)

favorite

8

upvote

1

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Sioris | Mist & Milk Cleanser  event

Picky x Sioris | Mist & Milk Cleanser

Audience

All Users

Deadline

April 26th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!