picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Ingredients

Intanputri user profile picture

Intanputri

Dry/Resilient

dot74 Views

Double Cleansing

Guys aku mau nanya kalian biasanya kalo double cleansing pake produk apa? Kalo aku cleansing balm. Menurutku enak aja gak perlu pake kapas lagi hehe
30 Seconds Meltaway Balm Peach

Dear Me Beauty
30 Seconds Meltaway Balm Peach

star rating

4.7

(47)

favorite

43

upvote

17

comment

15

15 Comments

Fuyuka user profile picture

Fuyuka

Oily/Sensitive

Micellar water kalo aku, krn buat hapus sunscreen aja.
SkinActive Micellar Cleansing Water

Garnier
SkinActive Micellar Cleansing Water

star rating

4.4

(352)

favorite

411

Micellar Cleansing Water with Vitamin C

Garnier
Micellar Cleansing Water with Vitamin C

star rating

4.6

(88)

favorite

74

upvote

4

comment

0

miarosmiati2005 user profile picture

miarosmiati2005

Oily/Sensitive

yang vitamin c bagus ga?work buat mencerahkan?
upvote

0

comment

0

Viorella user profile picture

Viorella

Oily/Sensitive

aku pake micellar water 🤗 udah pernah coba cleansing balm nya wardah, cleansing milk emina, tapi dimuka aku kaya kurang bersih + jadi kemerahan. jadi balik lagi ke micellar water.
Micellar Water Drop Cleanser – Bright Stuff

Emina
Micellar Water Drop Cleanser – Bright Stuff

star rating

4.8

(12)

favorite

43

upvote

1

comment

0

auliaasaf user profile picture
picky squad user badge

auliaasaf

Dry/Resilient

aku lagi suka ini karna ga messy oily tapi tetep praktis pakai pump. pakenya kaya pake cleansing oil aja gitu
Supreme Double Action Micellar Gel

Crystallure by Wardah
Supreme Double Action Micellar Gel

star rating

4.5

(11)

favorite

5

upvote

1

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Yadah | Green Tea Pure Cleansing Balm  event

Picky x Yadah | Green Tea Pure Cleansing Balm

Audience

All Users

Deadline

May 10th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!