picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Giveaways

Miranntii user profile picture

Miranntii

Oily/Sensitive

dot62 Views

Commonlab🍃💚

Wahh exited banget dapet email lagi dari picky, ternyata bener dugaanku pasti si hijau🍃, enggak sabar sama si hijau ini jadinya💚
carousel
upvote

10

comment

6

6 Comments

Riiaa user profile picture

Riiaa

Oily/Sensitive

congrats kak..aku juga dapet 😊
upvote

1

comment

0

Miranntii user profile picture

Miranntii

Oily/Sensitive

congrast juga buat kamu🥰🥰
upvote

1

comment

0

skinsarr user profile picture

skinsarr

Oily/Sensitive

wahh selamat semoga next aku🥺 tips dong ka biar dpt tnr
upvote

1

comment

0

Miranntii user profile picture

Miranntii

Oily/Sensitive

thanks you kak🥰, kalau tips aku enggak tau gimana cuman menghandalkan keberuntungan aja kak, semoga di next event bisa dapet ya😍🥰
upvote

0

comment

0

Nuyazizah user profile picture

Nuyazizah

Oily/Resilient

congrats ka aku juga dapet☺️
upvote

1

comment

0

Miranntii user profile picture

Miranntii

Oily/Sensitive

wahh congrast🥳🥳
upvote

0

comment

0

SeptiaR user profile picture
picky squad user badge

SeptiaR

Oily/Resilient

congrats, aku juga dapet 🥰
upvote

1

comment

0

Miranntii user profile picture

Miranntii

Oily/Sensitive

wahh congrastt🥰🥳🥳
upvote

1

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Meditherapy | Wrinkle-fit Tangle Eye Cream event

Picky x Meditherapy | Wrinkle-fit Tangle Eye Cream

Audience

All Users

Deadline

May 3rd

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!