picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Giveaways

Behindthedew user profile picture

Behindthedew

Oily/Resilient

dot198 Views

FIRST TIME WIN GIVEAWAY PICKY 😍🔥

Yeay! This is my first time win giveaway from picky🔥 Aku menang giveaway COMMONLABS's Vitamin E Calming Ampoule! Thank you commonlabs's dan picky ❤️ Guys ini pertama kalinya aku menang giveaway dan aku new user juga di picky ini. Aku mau nanya dong kalau kita review produk ini bahasanya ditentukan atau bebas? Trus utk aturan pengulas yaitu kalimat diawal itu wajib kita cantumin di review kita/ga? lalu utk tau apakah produknya kena pajak/engga darimana ya? Tolong bantu jawab yaa :") tengkiuu <3
carousel
carousel
upvote

18

comment

12

12 Comments

nadianatasyaah user profile picture

nadianatasyaah

Oily/Resilient

Pajaknya nanti ketauannya setelah barang sampai di indo kak. Biasanya sii sebelum ituu kan kita dikasih tau pakai shipping method nya apa, dari situ biasanya udah bisa menduga-duga si kalo aku liat discuss sebelumnya. Misal pakai EFS itu gratis dan ga pake tax tapi kalo EMS pasti ada tax. Gituu sii, jadi pas baru dapet gini kita gatau. Kecuali brandnya pernah ngadain GA picky sebelumnya, itupun kalo ga ganti kan🥲
upvote

2

comment

0

nadianatasyaah user profile picture

nadianatasyaah

Oily/Resilient

iyaa diinfoin kok sama resinya juga
upvote

0

comment

0

skinbyren user profile picture

skinbyren

Dry/Resilient

congrats yaa😻
upvote

0

comment

0

Behindthedew user profile picture

Behindthedew

Oily/Resilient

makasih kaa ❤️
upvote

0

comment

0

Skincareezka user profile picture

Skincareezka

Oily/Resilient

yey congrats ka 🎉🎉🎉
upvote

0

comment

0

Behindthedew user profile picture

Behindthedew

Oily/Resilient

makasih kaaa 😍
upvote

0

comment

0

glowingpotato user profile picture

glowingpotato

Oily/Resilient

Congrats 🥰
upvote

0

comment

0

Behindthedew user profile picture

Behindthedew

Oily/Resilient

thank u kaa ❤️
upvote

0

comment

0

HannaTasya user profile picture

HannaTasya

Oily/Resilient

congrats sis💕
upvote

0

comment

0

Behindthedew user profile picture

Behindthedew

Oily/Resilient

tysm sis ❤️
upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream event

Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream

Audience

All Users

Deadline

April 19th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!