picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Giveaways

auliaasaf user profile picture
picky squad user badge

auliaasaf

Dry/Resilient

dot94 Views

Dilema.

Gimana nih checkout aja apa ya?
carousel
upvote

11

comment

5

5 Comments

pparuhwaktu user profile picture

pparuhwaktu

Dry/Sensitive

hihi aku pribadi sih skip dulu wkwk
upvote

1

comment

0

vouze user profile picture

vouze

Oily/Resilient

duuhh aku juga dapetttt. itu shipping udah sama tax? maaf aku baru ikut picky dan gangerti sama sekali
upvote

0

comment

0

rianaadesy user profile picture

rianaadesy

Oily/Resilient

$29.99 = ±Rp.423.000 for me, DUDE JUST CO IF YOU HAVE MONEY 🤑 eh tapi ga tau deh tax kena brpa nnti :(
upvote

0

comment

0

pickmepickmeup user profile picture

pickmepickmeup

Dry/Resilient

malah prefer beli di lazada pas ada big sale ga sih, aku juga dapet tapi ga jadi CO
upvote

0

comment

0

akayuku user profile picture

akayuku

Oily/Resilient

Aku sih mundur kalo gini wkwk
upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Meditherapy | Wrinkle-fit Tangle Eye Cream event

Picky x Meditherapy | Wrinkle-fit Tangle Eye Cream

Audience

All Users

Deadline

May 3rd

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!