picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Giveaways

mersiskalie user profile picture

mersiskalie

Oily/Sensitive

dot184 Views

its arrived!!πŸ₯³πŸ™ŒπŸ» (Picky x Dear Klairs)

Halooo guysπŸ™ŒπŸ» Paket dear klairs aku ud sampe nihπŸ₯³ Punya kalian gimana? Hehe Kayaknya sih paket ini di kirim dari indo makanya cepet 😁🀀, gaada email jg tentang shipping nya.. tiba2 sampe hehehe Ga sabar banget buat nyoba Dear, Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil πŸ˜πŸ™ŒπŸ» Btw, ada yang tau bates waktu review nya sampai kapan? Hehee
carousel
carousel
carousel
Gentle Black Fresh Cleansing Oil

Dear, Klairs
Gentle Black Fresh Cleansing Oil

star rating

4.7

(498)

favorite

477

upvote

16

comment

12

12 Comments

InginGlowing user profile picture

InginGlowing

Oily/Resilient

congrats❀️❀️❀️
upvote

2

comment

0

mersiskalie user profile picture

mersiskalie

Oily/Sensitive

Thankyou πŸ’–πŸ’–πŸ’–
upvote

1

comment

0

Amaliah user profile picture

Amaliah

Oily/Resilient

congrats kaakk πŸ’• punyaku udah sampe kemaren 😊 batas waktu review tgl 11 Nov kalo aku liat di email picky kak
upvote

1

comment

0

mersiskalie user profile picture

mersiskalie

Oily/Sensitive

aw congrats jgπŸ’–πŸ’– makasihh ud jawab hihiπŸ˜πŸ™ŒπŸ»
upvote

1

comment

0

Shii user profile picture

Shii

Oily/Resilient

congrats πŸ’–
upvote

1

comment

0

mersiskalie user profile picture

mersiskalie

Oily/Sensitive

Thankyou hihiπŸ’–πŸ™ŒπŸ»
upvote

1

comment

0

sellarahma user profile picture

sellarahma

Oily/Sensitive

masih menunggu kak πŸ₯²
upvote

1

comment

0

mersiskalie user profile picture

mersiskalie

Oily/Sensitive

semoga cpt sampe ya heheheπŸ€—πŸ€—
upvote

1

comment

0

shintahasanesta user profile picture

shintahasanesta

Oily/Sensitive

Selamat ya kak! aku masih menanti punya ku. 😁
upvote

1

comment

0

mersiskalie user profile picture

mersiskalie

Oily/Sensitive

semoga cpt sampe ya kak πŸ˜πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»
upvote

2

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream event

Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream

Audience

All Users

Deadline

April 19th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!