picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Product Info

R

resaaa

Oily/Sensitive

dot577 Views

facial wash fungal acne safe

Hai teman teman aku pengen minta rekomendasi facial wash untuk fungal acne yang aman juga untuk jerawat.. terimakasih
upvote

19

comment

6

6 Comments

skinbyren user profile picture

skinbyren

Dry/Resilient

bisa cobain ini, kandungannya fungal acne safe.
Kind To Skin Refreshing Facial Wash

Simple
Kind To Skin Refreshing Facial Wash

star rating

4.6

(249)

favorite

596

Gentle Skin Cleanser

Cetaphil
Gentle Skin Cleanser

star rating

4.3

(525)

favorite

764

Sea Buckthorn Cleansing Gel

Kleveru
Sea Buckthorn Cleansing Gel

star rating

4.8

(73)

favorite

138

Matcha Oat Gentle Cleanser

True to Skin
Matcha Oat Gentle Cleanser

star rating

4.8

(66)

favorite

117

upvote

1

comment

0

Chezedef user profile picture

Chezedef

Oily/Sensitive

kalo suka hasil yang lembab bisa coba garnier pure active sensitive gel kalo suka hasil yang kasat garnier acno fight strip merah dua" di aku bikin jerawat lebih kalem, juga jadi jarang jerawatan bahkan. kalaupun ada gapernah sampek jadi gede ato lama udah ilang
Pure Active Sensitive Anti-Acne Cleansing Gel

Garnier
Pure Active Sensitive Anti-Acne Cleansing Gel

star rating

3.7

(12)

favorite

35

Men AcnoFight Anti-Pimple Face Wash

Garnier
Men AcnoFight Anti-Pimple Face Wash

star rating

0.0

(0)

favorite

2

upvote

0

comment

0

ribkasharon user profile picture

ribkasharon

Oily/Resilient

biasanya aku yg gentle cleanser terus lebi suka yg gel. siapa tau kamu jg cocok yaa, diliata aja dlu ingredients nya stiap kamu mau beli.
Spirulina Gel Cleanser

I Trust Nature
Spirulina Gel Cleanser

star rating

4.3

(6)

favorite

12

Matcha Oat Gentle Cleanser

True to Skin
Matcha Oat Gentle Cleanser

star rating

4.8

(66)

favorite

117

upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Yadah | Green Tea Pure Cleansing Balm  event

Picky x Yadah | Green Tea Pure Cleansing Balm

Audience

All Users

Deadline

May 10th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!