picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Brand Talk

maulidaa user profile picture

maulidaa

Oily/Resilient

dot296 Views

PRODUK TERBARU AVOSKIN

Guys guys.. udah pada tau belom produk terbarunya avoskin? Terdiri dari : • Miraculous Acne Solution Bubble– Serum Infused Cleanser • Miraculous Acne Solution Spot Treatment. • Miraculous Acne Solution Micro Serum • Miraculous Acne Solution Overnight Liquid Ampoule Sheet Mask. Gasabar pengen nyobainn 😭😍
carousel
upvote

84

comment

46

46 Comments

Cacaaaa user profile picture

Cacaaaa

Oily/Sensitive

cinta banget sama Avoskin. Setiap launching produk baru keliatan kalau produknya 'dipikir mateng-mateng' alias ga pernah asal bikin produk, semua cocok di akuu 🤧💕 semakin penasaran sama miraculous acne solution inii
upvote

5

comment

0

maulidaa user profile picture

maulidaa

Oily/Resilient

benerr bgt..
upvote

0

comment

0

nadianatasyaah user profile picture

nadianatasyaah

Oily/Resilient

Bakal ada event try and review nya ga yaaa xixixi
upvote

5

comment

0

maulidaa user profile picture

maulidaa

Oily/Resilient

mari berdoa sama2🙏🙏
upvote

0

comment

0

uwiiii user profile picture

uwiiii

Oily/Sensitive

kemarin lewat di tl tp ga aku kepoin soalnya kalo dikepoin jd pengen jajan hehe
upvote

4

comment

0

maulidaa user profile picture

maulidaa

Oily/Resilient

emg gampang bikin khilaf sih wkw
upvote

0

comment

0

kacamatahayuni user profile picture

kacamatahayuni

Dry/Resilient

developmentnya Avoskin top banget sih.. 👍🏻
upvote

1

comment

0

Nabilahranti user profile picture

Nabilahranti

Oily/Sensitive

penasaran banget
upvote

1

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream event

Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream

Audience

All Users

Deadline

April 19th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!