picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Product Info

Siput user profile picture

Siput

Oily/Sensitive

dot21 Views

Penolong kulit oily

Hai semua, kalian ada racun skincare yang The Best, beneran bagus buat ngontrol minyak gak? Mulai dari face wash sampai Sunscreen juga ga masalah. Terima kasih 🤗
upvote

2

comment

1

1 Comment

Z

zoozoo

Dry/Sensitive

waktu itu mukaku sempet minyakan banget,cosrx sama axisy itu bagus buat control oil,terutama bbl phyto the best,dia lembab tapi gak buat minyakan dong yang biasanya kalo pagi mukaku bnyk minyak tapi pas bake bbl jadi kaya normal paling paling cuman di tzone doang dikit,calming juga
Low pH Good Morning Gel Cleanser

COSRX
Low pH Good Morning Gel Cleanser

star rating

4.2

(1401)

favorite

2011

Sunday Morning Refreshing Cleansing Foam

AXIS-Y
Sunday Morning Refreshing Cleansing Foam

star rating

4.7

(84)

favorite

797

Phyto Power Essence

Bio Beauty Lab
Phyto Power Essence

star rating

4.7

(14)

favorite

20

upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream event

Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream

Audience

All Users

Deadline

April 19th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!