picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Giveaways

skintyaaa user profile picture

skintyaaa

Dry/Resilient

dot71 Views

Event by ecom

Guys disini ada yg beruntung menangin event by ecom kah? Status kalian masih unfulfilled gak? Aku dari tanggal 27oktober masih gak berubah statusnya.
carousel
upvote

8

comment

4

4 Comments

pparuhwaktu user profile picture

pparuhwaktu

Dry/Sensitive

iyaa yg indo emng blm dikirim semua...
upvote

1

comment

0

llazyy user profile picture

llazyy

Oily/Sensitive

i think the unfulfilled means it's not yet shipped, if it's shipped then it will be fulfilled
upvote

0

comment

0

skinxavior user profile picture

skinxavior

Oily/Resilient

Sama kok, unfulfilled berarti tandanya belum dikirim kak. Ditunggu aja. Kalau mempet deadline belum dikirim juga biasanya diperpanjang nanti deadline reviewnya.
upvote

0

comment

0

skintyaaa user profile picture

skintyaaa

Dry/Resilient

oh gitu to, ini event keduaku soalnya, belum begitu paham sama picky. Thx ya deaaa❤️
upvote

0

comment

0

uwiiii user profile picture

uwiiii

Oily/Sensitive

cek email terbaru deh ada email dr pickynya kyknya delay soalnya katanya shipping dr indonesia baru akan dikirim akhir november
upvote

0

comment

0

skintyaaa user profile picture

skintyaaa

Dry/Resilient

iya beb udah ada
upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream event

Picky x OOTD | Snail Mucin Lifting Cream

Audience

All Users

Deadline

April 19th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!