picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Connect

szhrita user profile picture

szhrita

Oily/Resilient

dot57 Views

Mutualan di IG yuk!

Hallo temen2 Picky! Ada yang mau mutualan sama aku gak di Instagram? Yang mau boleh langsung follow @szhr.ita ya nanti DM aku pasti aku folback, DM ya! Instagram aku free to tag kok kalau kalian mau ikutan giveaway juga. Jadi bisa saling support juga, Thankyou ✨❤🥰😝
upvote

2

comment

7

7 Comments

Intanputri user profile picture

Intanputri

Dry/Resilient

yuk ka @intanputrii29
upvote

1

comment

0

szhrita user profile picture

szhrita

Oily/Resilient

yuukk, DM aku ya kak✨🥰
upvote

0

comment

0

PutriThasha user profile picture

PutriThasha

Oily/Resilient

hi! aku @shajakrasa
upvote

0

comment

0

Litarvw user profile picture

Litarvw

Oily/Sensitive

hi kak, salam kenal... kalo berkenan follback ya kak 😊 eheee
upvote

1

comment

0

Litarvw user profile picture

Litarvw

Oily/Sensitive

hayu kak @litarvw
upvote

0

comment

0

hersunnyblush user profile picture

hersunnyblush

Dry/Resilient

yuk ka @foreverraein_ aku nyari tmn tmn yg ga masalah buat di tag event event GA hehe😁
upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x VT Cosmetics | Reedle Shot & Essence event

Picky x VT Cosmetics | Reedle Shot & Essence

Audience

All Users

Deadline

May 10th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!