picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Giveaways

Niacinaemide user profile picture

Niacinaemide

Dry/Resilient

dot175 Views

[INDONESIA] PICKY X COMMONLABS

I got a notif from Pos Indonesia that I have to pay my tax for about 127k via virtual account, but when I check my bill through beacukai/barang kiriman, I have to pay the tax (80k). Have you received any notif as well? Will you pay for the tax? Considering the tax is much more than I expected 😂
carousel
upvote

10

comment

7

7 Comments

MiftahRachma user profile picture

MiftahRachma

Oily/Sensitive

Untuk bea cukai dan pajaknya 80k, lalu untuk admin posnya 47k kak
upvote

0

comment

0

Niacinaemide user profile picture

Niacinaemide

Dry/Resilient

yes bener, lumayan mahal 😂😭😭
upvote

0

comment

0

gigiachoice user profile picture

gigiachoice

Oily/Resilient

aku bayar sih kak soalny takut ga bayar suatu hari nanti bakal dipermasalahkan 😭
upvote

0

comment

0

Niacinaemide user profile picture

Niacinaemide

Dry/Resilient

waktu itu pernah juga kok yang masalah cosrx karena bayar pajaknya pada mahal, cuma akhirannya pada nolak dan dibalikin jg deh
upvote

0

comment

0

McnChizz user profile picture

McnChizz

Oily/Sensitive

Iya mahal banget 🥲 deadline juga udah deket. baru kali ini tax sebesar itu. kalo boleh tau, kakak menang 2 produk juga atau gimana?
upvote

0

comment

0

Niacinaemide user profile picture

Niacinaemide

Dry/Resilient

menang 2 produk juga 😂
upvote

0

comment

0

yaia user profile picture

yaia

Dry/Resilient

dapat notifnya dari mana kak?
upvote

0

comment

0

Niacinaemide user profile picture

Niacinaemide

Dry/Resilient

ada sms masuk dari pos indonesia, kalo kamu ga ada sms coba cek email dr picky dantrack resinya di beacukai barang kiriman biar bisa liat pajaknya ya
upvote

1

comment

0

heyyiamdito user profile picture

heyyiamdito

Oily/Resilient

ceknya dmn ini kak?
upvote

0

comment

0

Niacinaemide user profile picture

Niacinaemide

Dry/Resilient

kalo aku dpt sms dari pos indonesianya, kalo kamu belum dpt bisa cek email picky trs cek resinya di website bea cukai/barang kiriman
upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Etude | Dear Darling Oil Tint event

Picky x Etude | Dear Darling Oil Tint

Audience

All Users

Deadline

April 26th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!