picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Routine Help

24carats user profile picture

24carats

Oily/Resilient

dot89 Views

Please recommend my next retinol

Hi! Aku jatuh cinta banget sama retinol. So far aku baru ngabisin 3 botol retinol dan jerawatku udah ilang ilangan. Untuk produk produk yang pernah aku coba baru 3 produk yg kutag di bawah. Yang terakhir itu retinolnya pratista 0.5%. Ini mending aku tetep stay di 0.5% apa naik 1 step jadi 1% ya? Bisa tolong rekomendasiin retinol yg bagus? Merek luar sama merek lokal are welcome 😚❤🙏🏻
Retinol + Blueberry Extract Face Serum

Dear Me Beauty
Retinol + Blueberry Extract Face Serum

star rating

4.8

(16)

favorite

5

Retinol Cica Night Serum

Glowlabs
Retinol Cica Night Serum

star rating

4.3

(8)

favorite

9

Retinol Renewal Serum

Pratista
Retinol Renewal Serum

star rating

4.9

(20)

favorite

18

upvote

22

comment

11

11 Comments

Csinurat user profile picture

Csinurat

Oily/Resilient

aku biasanya malam pake retinol ini ka dan cocok buat ilangin bekas jrwat diwajah
Active Rejuvenating Night Serum

ElsheSkin
Active Rejuvenating Night Serum

star rating

4.5

(46)

favorite

47

upvote

1

comment

0

MiftahRachma user profile picture

MiftahRachma

Oily/Sensitive

Ngalamin purging engga kak waktu pakek retinol ?
upvote

0

comment

0

24carats user profile picture

24carats

Oily/Resilient

aku ngga purging. aku awal make yg glowlabs dan aman aman ajaa
upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Etude | Dear Darling Oil Tint event

Picky x Etude | Dear Darling Oil Tint

Audience

All Users

Deadline

April 26th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!