picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Other

toeflina user profile picture

toeflina

Oily/Resilient

dot77 Views

BADGE EMAS GAMBAR DIAMOND

Guys, kalian yg badgenya udah emas dan gambarnya diamond itu dapetnya gimana? Harus apply atau tiba tiba aja dari pickynya?
upvote

7

comment

2

2 Comments

Fuyuka user profile picture

Fuyuka

Oily/Sensitive

Bantu jawab, pernah baca kalo SPS dipilih langsung sama Picky nya, bukan dr daftar kaya PS. Mrk ada kualifikasi sendiri, bisa cek di homepage itu, klik yg user SPS, ntar ada ket lbh lanjut soal itu
upvote

1

comment

0

toeflina user profile picture

toeflina

Oily/Resilient

oh okaay, makasih. nanti coba aku bacaa
upvote

1

comment

0

pparuhwaktu user profile picture

pparuhwaktu

Dry/Sensitive

aku waktu itu tiba2 sihh😂
upvote

1

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Etude | Dear Darling Oil Tint event

Picky x Etude | Dear Darling Oil Tint

Audience

All Users

Deadline

April 26th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!