picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Skin Concern

Sriwijaya123 user profile picture

Sriwijaya123

Oily/Sensitive

dot127 Views

Bintik2 di bawah kantung mata

Cara menghilangkan masalah di bawah kantung mata please. Pakai produk apa yg bagus
carousel
upvote

30

comment

7

7 Comments

Tywsha user profile picture

Tywsha

Oily/Sensitive

sama nih kya aq,, mau nyimak juga pkeapa ya
upvote

2

comment

0

Sriwijaya123 user profile picture

Sriwijaya123

Oily/Sensitive

apa lagi kalau udah cuci muka jadi keliatan banget ya
upvote

1

comment

0

Tywsha user profile picture

Tywsha

Oily/Sensitive

btw pake moistur apa tu ? sm ss apa ?
upvote

2

comment

0

Sriwijaya123 user profile picture

Sriwijaya123

Oily/Sensitive

aku pakai skin1004 toner dan ampoul nya trs skin1004 blue serum dan sleeping pack . trs L'oreal gel. Mnet aku itu smua hanya melembabkan aj.
upvote

0

comment

0

Aphr0dite user profile picture

Aphr0dite

Dry/Resilient

aku jga ada yg kaya gtu, itu namanya apa ya
upvote

1

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Hanskin | Glow Retinol Serum & Cream  event

Picky x Hanskin | Glow Retinol Serum & Cream

Audience

All Users

Deadline

May 3rd

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!