picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Product Info

DianFebrianty user profile picture

DianFebrianty

Dry/Sensitive

dot107 Views

Rekomendasiin foundation dong

mau belajar makeup wkwk🦋🎇💄💎🤘 🦋rekomendasiin foundation/ bb cream/ cc cream apapun dong guys yang menurut kalian bagus dan cocok buat kulit kering.. 🦋aku baru pernah coba concealing basenya pixy, bagus sih tp kadang crack gt jd masih mau nyari lagi 🦋thank you in advance💄 💋💋
upvote

30

comment

11

11 Comments

Intanputri user profile picture

Intanputri

Dry/Resilient

aku juga make cushion dari pixy ka
upvote

3

comment

0

DianFebrianty user profile picture

DianFebrianty

Dry/Sensitive

aku cushion pixy bingung shade nya:(( 4 kegelapan, 3 keterangan
upvote

0

comment

0

Lailaahr user profile picture

Lailaahr

Dry/Sensitive

pake bb cream pixy tapi sebelum pake, pastiin skin prepnya udah oke biar ga kering
upvote

3

comment

0

Tywsha user profile picture

Tywsha

Oily/Sensitive

maybelline Fit me bagus
upvote

2

comment

0

audyrjk12 user profile picture

audyrjk12

Dry/Resilient

air foundation madame gie bagus kak
upvote

1

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Yadah | Green Tea Pure Cleansing Balm  event

Picky x Yadah | Green Tea Pure Cleansing Balm

Audience

All Users

Deadline

May 10th

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!