picky logo
picky logo
Productscurationdiscussionpicky for creators

Routine Help

D

dacha

Oily/Resilient

dot130 Views

basic skincare favorit kalian? (facial wash + moisturizer + sunscreen)

kalo kulit kita lagi bermasalah pasti larinya ke basic skincare lagi, walaupun kondisi kulit kita beda beda sabii kali sharing sharing siapa tau ada terbantu sama rekomendasi kalian. thank you sebelumnya ;)
upvote

41

comment

17

17 Comments

shediaryy user profile picture

shediaryy

Dry/Resilient

- face wash : avoskin sublime cleanser - moisturizer : elshe skin hydraboost moist - sunscreen : azarine atau whitelab sunscreen gel nih
upvote

1

comment

0

safadly user profile picture

safadly

Oily/Sensitive

kalo aku ketiga inii❤
Ceramide Hydra Lock Moisturizer

Bhumi
Ceramide Hydra Lock Moisturizer

star rating

4.6

(22)

favorite

26

Solar Smart UV Protector SPF 45 PA++++

Carasun
Solar Smart UV Protector SPF 45 PA++++

star rating

4.4

(134)

favorite

81

Matcha Oat Gentle Cleanser

True to Skin
Matcha Oat Gentle Cleanser

star rating

4.8

(66)

favorite

117

upvote

1

comment

0

anisanuram user profile picture

anisanuram

Oily/Resilient

face wash: Wardah seaweed, Moisturizer: belum ada yg favorit, tapi sekarang lagi pakai Nivea sunscreen: my new fav madame gie
Nature Daily Seaweed Balancing Facial Wash

Wardah
Nature Daily Seaweed Balancing Facial Wash

star rating

4.1

(14)

favorite

4

Soft Moisturizing Creme

Nivea
Soft Moisturizing Creme

star rating

4.3

(38)

favorite

20

Madame Protect Me Sunscreen SPF 30

Madame Gie
Madame Protect Me Sunscreen SPF 30

star rating

3.9

(21)

favorite

16

upvote

1

comment

0

raissasabrina user profile picture

raissasabrina

Dry/Sensitive

Halo! Kalo ngomongin basic kayaknya aku bakal stick ke-3 produk ini sih. Menurutku Somethinc face wash ini enak banget, mirip COSRX. La Roche Posay sendiri udah jadi kecintaan aku banget, apa lagi cicaplast yang bisa bikin kulit adem banget. Sunscreennya juga enak banget, gak bikin pedih di mata tapi kayaknya belum banyak yang tahu aja :)
Reparador Corporal Cicaplast Baume

La Roche-Posay
Reparador Corporal Cicaplast Baume

star rating

4.8

(8)

favorite

30

Anthelios Shaka Ultra-Light Facial Sun Cream SPF50

La Roche-Posay
Anthelios Shaka Ultra-Light Facial Sun Cream SPF50

star rating

4.1

(98)

favorite

175

Low pH Gentle Jelly Cleanser

Somethinc
Low pH Gentle Jelly Cleanser

star rating

4.6

(50)

favorite

38

upvote

0

comment

0

K-Beauty Giveaway Events

kbeauty Picky x Meditherapy | Wrinkle-fit Tangle Eye Cream event

Picky x Meditherapy | Wrinkle-fit Tangle Eye Cream

Audience

All Users

Deadline

May 3rd

picky coins1000
Picky app preview

Join the Picky Community

The Picky community helps you discover new products through discussion boards, honest reviews, expert articles and redeemable free product rewards. #GetPicky!